Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - PEȘTI. Previziuni detaliate pentru nativii în zodia Pești, în luna februarie. Ce au pregătit astrele

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva noiembrie 2017 – PEȘTI

Pentru aceşti nativi, Jupiter este în Casa a 9-a, a drumurilor lungi, a ideilor filosofice, a credinţelor şi a studiilor academicie. Având în vedere nevoia crescândă de libertate și extindere a cunoștințelor, ar putea simți nevoia să facă în curând o călătorie existenţială.

Călătoriile vor fi importante pentru ei şi în anul următor, așa că pot începe să planifice
traseul de pe acum. De asemenea, puteți explora noi religii, culturi și filozofii prin lectură și alte surse intelectuale. Influența lui Jupiter în acest sector este una pozitivă.

Le este foame să înveţe tot ceea ce lumea are de oferit și să îşi exercite independența. Datorită dorinței lor de a dobândi cunoștințe și experiențe noi, entuziasmul lor va fi contagios, iar alții ar dori să le urmeze calea. Libertatea lor emoțională și intelectuală poate fi o experienţă eliberatoare la fel ca și libertatea fizică, deci să fie deschiși și cinstiți cu ei însăşi și cu ceilalți în ce privesc ideile pe care le au.

Venus începe luna în Casa a 8-a a regenerării și transformării. Cu Venus aici, au parte de
dragoste, dar și de angajamente. Îşi pot ascunde cu grijă gândurile și sentimentele, dar pot
vedea prin alții într-un mod extrem de profund. În timp ce acest lucru poate fi minunat pentru o relație romantică, să aibă grijă să nu îşi sperie partenerul cu acest al șaselea simț!

Uneori, când alții nu arată ce simt, este pentru că nu sunt gata să fie fiinţe emoționanle cum sunt ei. Se vor implica cu toată inima și cu tot sufletul în relațiile cele mai intime în această perioadă.

Horoscopul lunii noiembrie – Minerva

Când Venus va intra în Casa a 9-a, pe 8 noiembrie, îşi vor da seama că merită să-şi asume un anumit grad de libertate în relațiile pe care le au. Venus este adepta echilibrulului și aduce această perspectivă în Casa a 9-a. În timp ce explorează frumusețea din afara relației, această cunoaștere din afară va fi benefică pentru conexiunea de mai târziu, cu partenerul lor.

Cu cât lucrați mai mult pe sinele individual, cu atât mai mult vor avea de oferit într-o relația romantică. Dacă sunt singuri, este posibil să nu simtă nevoia să se întâlnească în această lună cu cineva, deoarece vor fi foarte concentraţi pe propria independenţă de mişcare.

Soarele începe luna în Casa a 9-a, o oportunitate excelentă de creștere și de îmbunătățire
a personalității lor pentru că au o minte deosebit de deschisă, iar noile experiențe și noile locuri îi influențează în cel mai pozitiv mod.

Prețuiesc acum armonia și perspectiva asupra judecății și prejudecăților. Vor dori să cunoască şi alte culturi și chiar să se arunce într-o nouă experiență culturală. În timp ce acest lucru se poate manifesta cu siguranță în călătoriile influențate de Jupiter, pot descoperi adevărate tradiții în orașul de baştină sau în grupurile de prieteni.

Acum este momentul să exploreze spațiile din jurul lor și din afara zonei lor de sigurnţă şi de confort. Este un moment potrivit pentru a-şi analiza convingerile și pentru a-şi da seama ce îi va ajuta cel mai mult în creșterea spirituală și personală. Ceilalţi îi vor vedea foarte înzestraţi din punct de vedere cultural ca mod alternativ de a fi.

Previziuni detaliate pentru Pești în luna noiembrie

Chiar dacă nu intenționează, uneori oamenii pot interpreta acest lucru drept aroganță. Mare grijă, să nu încerce să îşi impună idealurile asupra celorlalți, ci să aibă discuții deschise despre opiniile lor. Toată lumea ajunge la o concluzie atunci când este pregătită.

Când Soarele va intra în Casa a 10-a a carierei și a imaginii sociale, pe 22 noiembrie, accentul se va pune pe carieră și pe obiectivele lor profesionale. Influența Casei a 9-a a fost atât de pronunțată încât acum pot să îşi reevalueze cariera sau să găsească modalități prin care lucrarea lor se poate alinia cu noile idei.

Stăpânul lor, Neptun, este retrograd din iunie, dar pe 22 noiembrie va reveni în mers normal. Natura lor emoțională și delicată va fi testată, deoarece Neptun retrograd le poate
spori abilitățile psihice. Să dea atenție viselor și gândurilor care le vin în timpul meditațiilor, deoarece pot primi mesaj din subtil.

Percepția lor este un dar, chiar dacă poate fi o povară uneori. După 22 noiembrie, suişurile şi coborâșurile emoționale ar trebui să dispară, iar ei să redevină la normal.

Luna Plină din Scorpion de pe 11 noiembrie va fi o provocare pentru sensibilii Peşti. S-ar
putea să se abată incertitudini și sentimente negative asupra lor și a altora, ceea ce îi va face să îşi dorească să se izoleze.

Este bine să se retragă, dar această Lună Plină va fi legată de Mercur, care îi încurajează să îşi exprime sentimentele. Chiar dacă nu pot vorbi despre aceste emoții cu voce tare, scrierea acestora îi poate ajuta să proceseze aceste poveri. Să o ia ușor și să nu încerce să înceapă proiecte noi sau să ia decizii importante.

Vor fi totuși vulnerabili la oboseală în această lună și au nevoie de timp pentru a se recupera!

HOROSCOP MINERVA LUNA NOIEMBRIE. Alege zodia ta:

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top