Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - SĂGETĂTOR. Previziuni detaliate pentru nativii în zodia Săgetător în luna februarie.

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva noiembrie 2017 – SĂGETĂTOR

Soarele începe luna în tranzit prin Casa a 12-a, casa lucrurilor ascunse, a secretelor şi a
bolilor neştiute în a douăsprezecea casă în această lună.

Soarele, care simbolizează eul nativului şi are o poziţie extrem de interesantă atunci când se află în casa subconștientului. Ar fi mai de grabă neauziți și nevăzuți în timp ce fac lucruri bune, adică sunt altruişti.

Se va face apel la compasiunea lor pentru a-i ajuta pe cei pe care îi iubește. În schimb pe data de 22 noiembre, Soarele intră în semnul lor, în Casa 1, casa personalităţi. Soarele în Casa a 12-a este opusul Soarelui din Casa 1. Problemele se vor schimba de pe locul de muncă pe spatele scenei pentru a-i face pe alții să îi ajute să obțină ceea ce doresc!

Cu Săgetătorul în armonie, cu Berbecul conducătorul clasic al primei case, energia lor va fi orientată spre acțiune, îi va conduce și îi va motiva să îşi atingă scopurile. În timp ce se vor concentra mai mult asupra lor să încerce să nu îşi facă prea multe griji despre ce gândesc alţii despre ei.

Jupiter este în Casa a 12-a și va rămâne acolo până în noiembrie anul viitor, este o poziţie
pe care unii ar numi-o magică. Când acționează de bună credinţă şi fac ceea ce este de făcut, Jupiter îi răsplăteşte cu binefacerile sale. Se vor bucura să îi facă pe oameni să se simtă bine în pielea lor și credința lor va fi puternic înrădăcinată în tradiţii.

Conceptul ţine dacă vreţi de karma personală, cu cât dau cu atât vor primi mai mult. Este important să nu îi lase pe ceilalţi să profite de ei, deoarece se vor expune mai mult decât trebuie. Cu toate acestea, Jupiter îi încurajează să îşi materializeze visele și dorințele cele mai adânci. Vor fi deschişi la multe oportunități pe viitor!

Venus începe luna în Casa a 11-a a prietenilor, a muncii în colectiv şi a speranţelor. Vor fi bucuroşi să fie cu prietenii și cu oamenii pe care îi iubesc sau la care ţin. Acest lucru este cu totul altceva decât sentimentalismul reflectat de romantism, deoarece accentul va cădea pe socializarea platonică, mai degrabă decât pe întâlniri. A fi în jurul prietenilor adevărați le dă energia și credința de care au nevoie pentru a vedea frumusețea lumii materiale.

Horoscopul lunii noiembrie – Minerva

Venus va trece în Casa a 12-a a lucrurilor ascunse, pe 8 noiembrie. Această poziţie indică trecerea de la prietenie la romantism. Le place să fie luaţi de val. Dacă sunt singuri, o persoană specială îi aşteaptă undeva, într-un colț neştiut, dacă însă sunt într-o relație, Venus le va asigura multe întâlniri romantice pe tot parcursul lunii!

Mars şi el este în Casa a 11-a a prietenilor ceea ce este o provocare pentru agresivul Marte, un lider natural cu un apetit crescut pentru putere. Deoarece sunt deja atât de independenți, pot considera o provocare munca în cadrul grupurilor sociale. Este mai bine să fie aşa, deoarece munca alături de prieteni face ca lupta pentru dominaţie să fie mult mai puțin evidentă.

Cercul social căruia îi aparţin, pot agrava conflictul și este posibil să fie nerăbdători
cu dinamica dintre prieteni care este una frustrantă. Acest lucru se poate manifesta şi la locul de muncă și vor fi înclinați să vorbească într-un grup sau să lupte împotriva unei idei ori a unei persoane cu care au probleme. Poate fi, într-adevăr, extrem de frustrat deoarece conducerea în aceste grupuri nu se poate alinia cu idealurile lor. Să folosească această ocazie pentru a-şi susține idealurile și pentru a-şi exprima opinia prin proteste, petiții sau bloguri!

Marte, energia orientată spre acțiune este extrem de benefică aici. Vor constata că sunt
leaderi înnăscuţi şi pot provoca o mulțime de schimbări sociale.

Pe 6 noiembrie, Mercur va intra în semnul lor unde va sta până pe 11 ianuarie 2018. S-ar
putea să fie dornici să facă cât mai multe într-o perioadă foarte scurtă. Se pot simți extrem de neliniștiți și vor dori să abordeze simultan mai multe proiecte.

Previziuni detaliate pentru nativii în Săgetător

În timp ce răbdarea nu este punctul lor forte, poziţia face ca această trăsătură să fie mult mai pronunțată. Mercur este, din fericire, un bun comunicator și, prin urmare, o planetă care se adaptează cu uşurinţă.

În prima casă, el îi va ajuta să se adapteze la noile situații și să găsească modalități de a-şi atinge obiectivele. Ar putea simți nevoia de a explora noi interese intelectuale, de a ieși din zona lor de confort sau de a călători. Nevoia profundă de libertate se va manifesta extrem de puternic în acest timp, deci să țină cont de asta atunci când iau decizii importante!

Pe 24 noiembrie va face o conjuncţie cu Saturn după care va intra în retrogradare pentru ultima oară în acest an. Saturn este în Săgetător din 2015 și va părăsi semnul pentru urmatorii 27 de ani şi 8 luni, trecând în Capricorn. Deci, Saturn, care este un disciplinar, le-a influențat ego-ul mai mult de doi ani!

Au crescut spiritual, şi-au asumat mai multe responsabilități și ştiu foarte bine ce vor să facă. Acest aspect îi va ajuta să fie mai disciplinaţi și să se concentreze asupra sarcinilor. Îşi vor putea explora ideile și acțiunile într-un mod mult mai aprofundat. Posibil să se fi întors prea mult în trecut, din dorinţa de a face atât de multe deodată încât nu au avut șansa să devină experţi în vreun domeniu. Acum este momentul să îşi perfecționeze abilitățile native. Să folosească momentul în avantajul lor, atât profesional
cât şi în plan personal.

Este posibil să aibă nevoie de ceva mai mult timp pentru odihnă, deoarece poziţia
planetelor poate fi foarte solicitantă pentru rezervele lor de energie. Merită să fie fericiţi la fel ca oricare nativ al celorlalte semne. Trebuie să doarmă suficient și să aibă un program alimentar riguros compus din mese sănătoase, deoarece sunt predispuşi la oboseală pe tot parcursul zilei.

HOROSCOP MINERVA LUNA NOIEMBRIE. Alege zodia ta:

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top