Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - SCORPION. Previziuni detaliate pentru nativii în zodia Scorpion în luna februarie.

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva noiembrie 2017 – SCORPION

Unii vor avea tendinţa să spună că va fi o lună fabuloasă pentru Scorpioni! În timp ce această lună să se concentrează pe experiențele emoționale și personale, deoarece în sectorul lor profesional e linişte. Acum este momentul să se concentreze asupra identității lor și să lase cariera deoparte în următoarele două luni.

Multe planete vor fi în semnul lor la un moment dat pe parcursul lunii, aşa că se pot aștepta să se simtă în fruntea plutonului în multe privințe. Orice planetă în Casa 1 le modelează personalitatea într-un mod aparte. Şi cu atât mai mult în această lună, cu
siguranță!

Aceasta include şi drama emoțională de a fi Scorpion, dar există multe atribute pozitive pentru aceste suişuri și coborâșuri. Jupiter a intrat în semnul lor de luna trecută și va rămâne aici până în noiembrie anul viitor.

Jupiter în Scorpion este pasional și intens. S-ar putea să se simtă chiar mai puternic psihic sau să atingă abilități intuitive nebănuite. Vor atrage oameni din toate categoriile în viața lor, mai ales dintre cei care au nevoie de îndrumare sau vindecare. În timp ce intensitatea lor emoţională rămâne acerbă, Jupiter îi ajută în suişurile şi coborâşurile emoţionale. Vor beneficia foarte mult de pe urma acestor tranzite spirituale aşa că să le lase să se întâmple și să aibă încredere că Universul este de partea lor!

Îşi dau seama că puterea lor de a atrage oameni cu bani este mai mare decât oricând. Să aibă grijă să nu abuzeze de acest dar și vor beneficia şi mai mult de aceaste aspecte! Jupiter le va oferi încredere în situațiile sociale și îi va deschide și mai mult pentru riscurile asumate. Aceasta poate include călătoria într-un loc unde nu au fost niciodată sau
au șansa de a experimenta un brand nou.

Horoscopul lunii noiembrie – Minerva

Venus trece în semnul lor pe data de 8 noiembrie. S-ar putea să cadă din greşeală în plasa
lui Cupidon, ceea ce îi va surprinde, că tocmai lor a putut să li se întâmple. S-ar putea să se simtă extrem de atrăgători și de senzuali când Venus va intra în casa lor și nici nu le este teamă să o arate.

Energia sexuală este o formă de creativitate, iar frumusețea fizică va fi o prioritate importantă acum. Le va face o deosebită plăcere să îşi răstălmăcească aspectul fizic și să-l perfecționeze pentru ei înșişi. Eforturile lor vor atrage în mod natural potențialii parteneri, deoarece energia lor este radiantă!

Chiar dacă nu este o persoană flamboyantă, vor fi provocatori sau mai senzuali în această perioadă a lunii. Dacă sunt singuri, Venus le poate aduce dragostea în această lună! Dacă se află într-o relație, ei și partenerii lor se vor conecta mult mai intim, în cel mai pur sens fizic.

Soarele va fi în semnul lor, în Casa 1 până pe 22 noiembrie. În timp ce se concentrează
asupra lor cu ajutorul minunat a lui Venus, nu sunt atenţi la ce pot să se gândească alţii
despre ei.

Imaginea de sine este mai importantă decât părerea altora! Natura lor este obligată să fie pozitivă și hotărâtă, pe măsură ce îşi încarcă bateriile cu entuziasm pentru viață.

Previziuni detaliate pentru nativii în Scorpion

Identitatea lor este puternic asociată cu acțiunea fizică în această lună, deci să se
implice în activități în care se simt bine și sunt pe măsura nevoilor personale. Când Soarele va intra în Săgetător pe 22 noiembrie, schimbările se vor produce la nivelul vieţii materiale şi îşi vor dori mai multă securitate emoţională, dar şi financiară.

Ceea ce au, în sens fizic vorbind, este important indiferent dacă accentul se pune pe bani, pe casă, pe mașină sau pe cuplu. În timp ce stau bine la capitolul finanțele, nu este nevoie să sară calul.

În data de 18 noiembrie, va fi Luna Nouă în semnul lor, împreună cu Venus şi cu Jupiter, în Casa 1. Se pot simți extrem de sensibili și emotivi. Nu se pot ascunde de adevăr, iar Venus
şi Jupiter îi vor încuraja să vorbească despre sentimentele lor. S-ar putea să se simtă nesiguri și speriaţi, dar nu au de ce să le fie teamă să-şi dezvăluie natura lor adevărată.

Când sunt pregătiţi să comunice, această poziţie le dă siguranţa că vor vorbi sau vor scrie cu claritate și integritate.

Marte în Casa a 12-a le creează o stare de debusolare interioară. Acest lucru îi poate face să se simtă iritaţi, supărați și în conflict cu ei înșişi. Este posibil să aibă dificultăți în a-şi exprima emoțiile câteva zile pe măsură ce se adapteză acestui aspect provocator.

Dacă simt că clocotesc interior, să-şi facă timp pentru relaţia de cuplu şi să rezolve aceste emoții. În cele două zile care au premers Lunii Noi și poziţia lui Marte, le ia mai mult timp să se relaxeze, deoarece emoțiile lor sunt foarte puternice şi îi poate face să se simtă extenuați.

Un aspect pozitiv al lui Marte în Casa a 12-a este că oferă energia și capacitatea de a face tot ce trebuie pentru a realiza ce îşi doresc, atât timp cât nu se ating de ei înșişi! Îi pot încuraja pe alții să ia măsuri adevărate pentru a-și atinge obiectivele.

Ar trebui să se bucure de Luna Nouă din 18 noiembrie sărbătorind sfârșitul oricărei energii vechi la care trebuie să renunţe. Să scrie pe o hârtie tot ce nu le mai servește, indiferent dacă acestea sunt relații, idei sau activități, apoi să ardă ceastă listă la flacără deschisă și să mediteze ca toate problemele lor să plece. Este o experiență extrem de
eliberatoare și vor simți fizic, că li s-a luat o povară de pe suflet!

HOROSCOP MINERVA LUNA NOIEMBRIE. Alege zodia ta:

HOROSCOP MINERVA LUNA NOIEMBRIE. Alege zodia ta:

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top