Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar noiembrie 2018 Berbec

Horoscop lunar noiembrie 2018 Berbec. Pentru tine, luna aceasta va fi una extrem de importantă din punct de vedere amoros.

Horoscop lunar noiembrie 2018 Berbec

Ai parte de o lună extrem de intensă din toate punctele de vedere. Nimic nu se compară cu ceea ce știai că e corect, căci lucrurile se vor schimba.

Începutul lunii, cam până pe 15 noiembrie inclusiv, te va pune în tot felul de situații inedite la locul de muncă. Mulți colegi se vor baza exclusiv pe perspicacitatea ta, pe felul în care reușești să salvezi o situație de la pieire.

Ingeniozitatea ta va fi de mare efect, dar trebuie să eviți să te lauzi, să te bați cu pumnii în piept pentru ceea ce reușești de unul singur. Este cazul să privești lucrurile cu mai multă seriozitate din start.

În același timp, trebuie precizat că situația financiară se îmbunătățește. Ai parte de câteva cadouri neașteptate, de niște stimuli financiari de care e bine să profiți. Sunt încurajate investițiile mai ales dacă te-ai gândit la o afacere de durată.

Din punct de vedere amoros se poate spune că este luna ta. Ai parte de surprize plăcute mai ales în a doua parte a lunii. Dacă ești femeie, nu e exclus să fii cerută în căsătorie, deci pregătește-te emoțional căci vei trăi clipe nemaipomenite.

Dacă te afli deja într-o căsătorie, trebuie spus că îți vei reînnoi jurămintele și se poate spune inclusiv că te reîndrăgostești de aceeași persoană pe care acum o descoperi cu alți ochi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top