Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar noiembrie 2018 INTEGRAL

Horoscop lunar noiembrie 2018 INTEGRAL. Iată ce anunță astrele pentru penultima lună a anului 2018. 4 zodii vor fi puse în fața unor situații neplăcute.

Horoscop lunar noiembrie 2018 INTEGRAL pentru zodia ta:

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

BERBEC: Pentru tine, luna aceasta va fi una extrem de importantă din punct de vedere amoros. Ai parte de o lună extrem de intensă din toate punctele de vedere. Nimic nu se compară cu ceea ce știai că e corect, căci lucrurile se vor schimba.

Începutul lunii, cam până pe 15 noiembrie inclusiv, te va pune în tot felul de situații inedite la locul de muncă. Mulți colegi se vor baza exclusiv pe perspicacitatea ta, pe felul în care reușești să salvezi o situație de la pieire.

TAUR: Noiembrie te va învățat să prețuiești mai mult viața, să ții cont mai mult de ceea ce ai, să valorifici momentele alături de cei dragi. Este o lună bună pentru a rezolva problemele de comunicare. Ți se deschid porți noi. Perioade favorabile pentru a încheia acorduri care vor contribui la o imagine pozitivă sunt cele cuprinse între 5 și 11 noiembrie, respectiv 17 și 25 noiembrie.

GEMENI: Luna noiembrie aduce cam tot ce ți-a lipsit în restul anului din punct de vedere sentimental. Este o lună cu de toate și e greu de spus cum o vei scoate la capăt. Nu de alta, dar ai atâtea caiități, atâtea motive de bucurie încât nu reușești să le vezi pentru că gândurile tale se îndreaptă obsesiv doar către lipsuri.

RAC: Soarele îți tranzitează casa iubirii în luna noiembrie și acest lucru te determină să te ocupi mai mult de acest aspect al vieții tale care îți lipsește de ceva timp.

Mai mult ca niciodată, vrei să ai o persoană specială alături de tine lângă care să visezi. Este luna în care știi să te pui în valoare mai mult și să lași în urma ta persoane care să viseze la tine și să își dorească să te aibă mai mult timp aproape.

LEU: Pentru nativii zodiei Leu a venit momentul să facă niște lucruri inedite, lucruri de care s-au ferit până acum.

În plan sentimental, lucrurile sunt mai interesante ca oricând pentru tine și simți nevoia să vorbești mai mult ca oricând despre tine și despre calitățile tale.

FECIOARĂ: Pentru nativii zodiei Fecioară a venit luna în care se preocupă mai mult de bunăstarea familiei, mai ales dacă lucrurile nu au fost foarte bune în ultimele luni.

O mutare în străinătate sau căutarea unui loc de muncă mai bun sunt doar două soluții la care unii nativi ai zodiei se gândesc în luna noiembrie.

BALANȚĂ: Pentru nativii zodiei Balanță a venit momentul să se preocupe mai mult de viața personală și să ia niște decizii extrem de importante legate de viitorul lor. Unii nativi au ocazia să reia relații vechi, iar alții pot pune punct unor relații care nu mai funcționează de ceva vreme.

SCORPION: Nativii zodiei Scorpion au ocazia ca în luna noiembrie să lămurească toate lucrurile pe care în lunile trecute le-au lăsat nerezolvate și fără răspunsuri. Scorpionii se gândesc din ce în ce mai mult la lucrurile pe care le-au făcut anul acesta.

SĂGETĂTOR: La 8 noiembrie 2018 Jupiter intră în zodia Săgetătorului. Acest lucru înseamnă pentru nativii Săgetător o schimbare radicală în viața personală. Este luna în care nativul zodiei Săgetător se preocupă mai mult de el și mai puțin de ceilalți și vrea să încheie anul într-un mod triumfal.

CAPRICORN: Luna noiembrie va fi una în care vei primi toate răspunsurile la întrebările care ți-au creat stări de nesomn. Horoscop lunar noiembrie 2018 Capricorn Iar multe din acele răspunsuri nu vor fi tocmai pe placul tău.

VĂRSĂTOR: Luna noiembrie este excelentă din punct de vedere profesional pentru tine. Dai o mare lovitură în viață! Horoscop lunar noiembrie 2018 Vărsător Da, da! Iar asta se va vedea chiar din primele zile ale celei de-a 11-a lună din an. Vei fi pus în fața unor oportunități unice.

PEȘTI: Pentru tine această lună este una care te va motiva să faci doar ceea ce îți place. Este momentul să mergi mai departe indiferent de inhibițiile tale. Horoscop lunar noiembrie 2018 Pești Luna aceasta va veni cu un respiro binemeritat.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top