Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar septembrie 2018 Berbec

Horoscop lunar septembrie 2018 Berbec. Luna septembrie va fi una extrem de bulversantă pentru tine, mai ales dacă până acum ai stat pe margine și te-ai mulțumit cu roadele succesului de altă dată.

Horoscop lunar septembrie 2018 Berbec

Este o lună în care trebuie să faci mari sacrificii din toate punctele de vedere, în special din punct de vedere financiar.

Ar fi indicat să nu faci investiții în domenii în care nu ai nicio experiență. Luna septembrie este pentru tine o lună în care trebuie să înveți să fii cât mai stabil posibil. Așadar, cuvântul care va defini cea de-a 9-a lună din an este STABILITATE.

Din punct de vedere amoros, apar momente frumoase dacă ai o viață de cuplu. Iată că pe de o parte pierzi, dar pe cealaltă câștigi. Financiar lucrurile nu vor sta roz, dar la capitolul dragoste nu ai de ce să te plângi.

Persoana iubită va fi alături de tine în orice moment dificil și te va ajuta să treci mai departe de toate obstacolele. Vei fi ceva mai sensibil și vei izbucni de multe ori în această lună, dar de aceea ai lângă tine un înger păzitor care să te oprească de fiecare dată când o iei pe câmpii.

Poate că ar fi frumos să îți arăți recunoștința față de persoana dragă cu mici cadouri, cu dovezi de afecțiune, cu atenții unice. Surprinde-ți sufletul pereche așa cum știi să o faci foarte bine dacă îți pui imaginația în joc.

În ceea ce privește sănătatea, trebuie spus că stresul își va spune cuvântul luna aceasta. Orele de nesomn și obiceiurile alimentare nesănătoase îți pot provoca serioase probleme de sănătate, așa că ar fi o lună numai bună să schimbi toate aceste lucruri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top