Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar septembrie 2018 Gemeni

Horoscop lunar septembrie 2018 Gemeni. Trecutul nu prea îți dă pace, dar știi ceva? În septembrie vei avea oportunitatea să îi dai un mare șut și să prinzi viteză către un viitor strălucitor.

Horoscop lunar septembrie 2018 Gemeni

Da, viitorul poate fi strălucitor și tot ce e mai bun poate începe în luna septembrie. Trebuie doar să îți faci curajul să te desprinzi de trecut, oricât de dureros ar fi să abandonezi anumiți oameni sau să faci niște schimbări care țin de pildă de locul în care trăiești, de locurile pe care le frecventezi sau pur și simplu de felul în care ți-ai decorat casa.

Nu mai face colecție de amintiri dacă majoritatea dintre ele sunt negative. Multe experiențe se pot răsfrânge asupra ta când nici măcar nu te aștepți. Ai parte în septembrie de câteva întâlniri miraculoase.

Vin oameni providențiali în viața ta care se pot transforma în adevărați mentori, oameni care te pot ajuta maxim.

Din punct de vedere financiar, lucrurile încep să prindă contur. Ai parte de multe situații în care vei putea să multiplici banii de care dispui. Adică în luna septembrie faci niște operații de înmulțire care nu te pot face decât fericit.

Din punct de vedere amoros nu se anunță mari schimbări, cu excepția finalului de lună. S-ar putea să apară în viața ta o persoană pentru care merită să pui timpul tău prețios deoparte. Poveștile de iubire se scriu încet și frumos.

Cu sănătatea nu există probleme. Dacă ești ipohondru și vrei să afli anumite lucruri, fă-ți analizele ca să te liniștești. Vei vedea că nu e nimic anormal în corpul tău.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top