Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar septembrie 2018 Scorpion

Horoscop lunar septembrie 2018 Scorpion. Multe întrebări îți vor survola mintea în luna septembrie și multe dileme vei avea de rezolvat.

Horoscop lunar septembrie 2018 Scorpion

Ce este important de precizat este că și această lună va fi sub semnul așteptării. Poate că sperai că toamna aceasta vei reuși să înțelegi anumite mecanisme care țin de profesie, dar omul cât trăiește învață.

Nu trebuie să te panichezi dacă nu faci față situațiilor complicate, termenelor-limită, cerințelor uneori exagerat de exigente. Treptat vei demonstra că ești capabil să dai totul și ceva mai mult din tine. Cel mai important este să merite să vrei să demonstrezi asta, să fie de bun augur. Dacă rezultatul final sau așteptările sunt prea mici, nu te mai strofoca și schimbă-ți jobul.

Din punct de vedere relațional, luna septembrie îți va aduce mulți prieteni care vor fi alături de tine în toate situațiile dificile. Cu ajutprul sfaturilor acestora vei reuși să faci față tuturor cumpenelor.

Din punct de vedere amoros, dragostea nu prea îți face cu ochiul luna asta. Realizezi că relațiile la distanță nu țin oricât de mult ai spera că vei micșora distanța cu declarații fierbinți, cu comunicare prin intermediul tehnologiei.

La finalul zilei tot simți nevoia să strângi pe cineva în brațe și nu e exclus să găsești o astfel de persoană până la sfârșitul lunii.

Ai nevoi noi, ai așteptări noi. Se poate spune că te-ai maturizat din punct de vedere amoros și acum urmărești mult mai multe lucruri într-o relație. Simpla prezență și comunicarea nu sunt suficiente. Vei avea nevoie de o persoană cu un spirit la fel de aventurier ca al tău.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top