Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP MAI 2015 BERBEC

Horoscop Lunar

HOROSCOP MAI 2015 BERBEC

HOROSCOP MAI 2015 BERBEC.  La începutul lunii lucrurile nu stau foarte bine pentru tine. Se pare că nu poți vedea imaginea de ansamblu și te blochezi în mici detalii care nu te ajută cu nimic. Încearcă să fii mai obiectiv și nu te lăsa influențat de ce se întâmplă în jurul tău.

După data de 8 vei simți nevoia să fii mai aproape de familie și de casă. Există posibilitatea să îți faci noi proiecte, să te apuci de redecorat sau de schimbat anumite lucruri din casa ta. Nu ești foarte sociabil și vrei să te retragi din orice activitate socială. Nu îți fă probleme, aceste sentimente vor dispărea după data de 13.

HOROSCOP MAI 2015 BERBEC. După data de 12 ești predispus la nervozitate și irascibilitate. Cel mai bine este să îți păstrezi calmul și să nu te răstești la cei din jur. S-ar putea să provoci tensiuni care nu fac nimănui bine. Comunicarea este foarte importantă, mai ales după data de 16. Asigură-te că spui tot ce ai pe inimă și te vei putea elibera din stări negative care te supără de mult timp.

Spre sfârșitul lunii atmosfera din familie poate deveni tensionată, iar tu vei dori să stai cât mai departe. Ai grijă la cum te manifești atunci când ești cu membrii familiei și încearcă să îți păstrezi calmul ori de câte ori simți nevoia să te răstești. Ai tendința să fii mult mai implusiv, iar asta nu te va ajuta cu nimic.

1 Comment

1 Comment

  1. Marya Maria

    2015-05-01T09:06:00+03:00 at 2015-05-01T09:06:00+03:00

    foarte adevarat . de ceva timp sunt cam tensionata si nu stiu cind o sa imi treaca

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top