Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

HOROSCOP MAI 2015 FECIOARĂ

HOROSCOP MAI 2015 FECIOARĂ. Prima parte a a lunii îți aduce succes pe plan profesional. Relația ta cu superiorii se îmbunătățește și ești recompensat pentru eforturile tale de până acum. Colegii te stimează și te apreciază, iar atmosfera de la locul de muncă este una foarte bună. După data de 8 cercul tău de prieteni se mărește și vei cunoaște mulți oameni noi.

La jumătatea lunii vei trece printr-o perioadă mai grea și toată lumea din jur, în special partenerul de viață, te va critica mai mult. Vei încerca să te impui mai mult și să preiei controlul, însă nu vei avea prea mult succes. Este important să îți păstrezi calmul și optimisul.

RECOMANDARE: TEST ONLINE! AFLA CE VIITOR O SA AI IN FUNCTIE DE MOMENTUL NASTERII

HOROSCOP MAI 2015 FECIOARĂ. După data de 20 riști să cazi în inferioritate la locul de muncă și să faci unele greșeli. Tratează lucrurile cu calm și responsabilitate. Și relația cu prietenii va deveni mai greu de gestionat și este posibil să apară numeroase divergențe între voi.

Dacă ai împrumutat bani există riscul să nu îi primești la timp. De aici se pot naște alte neînțelegeri și certuri. Spre finalul lunii vor apărea numeroase confuzii, neînțelegeri și certuri, pe care tu va trebui să le gestionezi cu răbdare și optimism. Încearcă să fii mai reposnsabil și în relația cu partenerul de viață.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top