Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

HOROSCOP MAI 2015 GEMENI

HOROSCOP MAI 2015 GEMENI. Începutul lunii este excelent pentru tine. Te simți plin de energie iar asta se vede. Relații cu familia sunt foarte bune, iar începând cu data de 9 și situația ta financiară se îmbunătățește vizibil. Ce ți-ai putea dori mai mult?

Ai grijă la remarcile pe care le faci, căci s-ar putea să creezi tensiuni la locul de muncă sau chiar în familie după data de 8. Încearcă să îți păstrezi părerile pentru tine și nu te implica în scandaluri. Multe persoane din jurul tău an tendința să te judece, iar cel mai bine ar fi să le ignori și să îți vezi de ale tale. Surplusul de energie te împinge spre noi aventuri.

RECOMANDARE: TEST ONLINE! AFLA CE VIITOR O SA AI IN FUNCTIE DE MOMENTUL NASTERII

HOROSCOP MAI 2015 GEMENI. După jumătatea lunii ai toate șansele să fii avansat la locul de muncă, să îți fie recunoscute meritele sau să primești o mărire de salariu. Vei intra în grațiile superiorilor, iar asta poate atrage invidia din partea colegilor. Comunicarea este cheia. După data de 20 energia ta se risipește și simți nevoia să te odihnești mai mult și să stai acasă cu familia.

Tot spre sfârșitul lunii apar cheltuieli neprevăzute, iar resursele tale finaciare scad. Este important să îți gestionezi banii cu responsabilitate și să dai propritatea datoriilor de orice fel. Ai nevoie de mai mult calm și de mai multe persoane în jurul tău.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top