Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

HOROSCOP MAI 2015 LEU

HOROSCOP MAI 2015 LEU. Prima parte a lunii este favorabilă pentru relațiile sociale. Anturajul tău se va mări și vei avea parte de numeroase activități care îți consuma energia. Ai grijă pentru că toate aceste preocupări îți vor fura tot timpul și nu vei mai putea să îți îndeplinești alte îndatoriri. După data de 8 s-ar putea să fii în centrul atenției superiorilor tăi și chiar să fii subiect de bârfă printre colegi.

La jumătatea lunii vei lua atitudine și te vei face auzit și remarcat în grupul de prieteni. Vii cu idei și propuneri noi, iar acest lucru va impresiona pe toată lumea. Este indicat să îți oferi puțin timp pentru tine însuți și să reflectezi asupra vieții tale.

RECOMANDARE: TEST ONLINE! AFLA CE VIITOR O SA AI IN FUNCTIE DE MOMENTUL NASTERII

HOROSCOP MAI 2015 LEU. Spre sfârșitul lunii anumite proiecte pe care le ai intră în stand by, iar tu vei simți nevoia să clarifici anumite aspecte din viața profesională. Tot în ultima perioadă din luna mai starea ta de sănătate va avea de suferit, iar acest lucru se va întâmpla și din cauza faptului că nivelul tău de stres va crește considerabil. Simți nevoia să controlezi tot ce se întâmplă în jurul tău, iar asta nu este neaparat un lucru bun.

Lipsa de atenție din partea familiei și a prietenilor te va afecta în ultimele zile ale lunii. Vei face tot posibilul să te atragi atenția și să reintri în grațiile lor. Poate ar trebui să lași lucrurile să vină de la sine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top