Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

HOROSCOP MAI 2015 RAC

HOROSCOP MAI 2015 RAC. La începutul lunii este posibil să ai probleme de sănătate, iar resursele tale de energie să fie pe sfârșite. Ai nevoie de câteva zile pentru a te recupera, așa că nu ar strica să îți iei o mică vacanță. Te vei simți plin de nostalgie și vei derula în minte amintiri din trecut. Încearcă totuși să rămâi cu picioarele pe pământ pentru că vei avea o lună foarte ocupată.

Aproape de jumătatea lunii trecutul te va răscoli și vor apărea în viața ta persoane la care ai renunțat de mult. Riști să fii dat peste cap, iar acest lucru nu îți face bine din niciun punct de vedere. Poate că este vorba despre o veche relație sau un fost prieten. Nici cu sănătatea nu stai foarte bine în această perioadă, iar asta se poate datora emoțiilor negative care te înconjoară.

RECOMANDARE: TEST ONLINE! AFLA CE VIITOR O SA AI IN FUNCTIE DE MOMENTUL NASTERII

HOROSCOP MAI 2015 RAC. Este important să fii pozitiv în a doua jumătate a lunii deoarece vei avea parte de evenimente la care nu te aștepți. La locul de muncă lucrurilor vor sta bine, iar tu ai toate șansele să fii promovat sau să ai parte de beneficii financiare. Ferește-te de colegii nelioali și de lovituri sub centură.

Spre sfârșitul lunii cei din jurul tău par să fie indiferenți la dorințele tale și se vor purta cu răceală, lucru care te va supăra și te va face să te simți singur. Nu lăsa aceste lucruri săt e afecteze prea mult și fii mai optimist pentru a putea trece peste această perioadă.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top