Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

HOROSCOP MAI 2015 TAUR

HOROSCOP MAI 2015 TAUR. Începutul lunii este o perioadă bună pentru suplimentarea veniturilor și pentur ivnestiții. Cu toate acestea, trebuie să fii precaut și să investești banii cu cap, fără să te grăbești, căci ai putea să o dai în bară. Este indicat să nu te asociezi cu nimeni, căci s-ar putea să fii dezamăgit. După data de 8 se vor îmbunătăți relații cu familia, dar și cele cu prietenii. Totuși, trebuie să te porți cu precauție și să fii atent cui îi împărtășești anumite secrete.

După data de 12 ești predispus la cheltuieli inutile, așa că ar fi bine să îți ții banii în buzunar și să eviți risipa. Nici afacerile nu merg prea bine la mijlocul lunii, însă situația se va remedia repede. Ai încredere în partenerul de afaceri și totul va fi bine.

RECOMANDARE: TEST ONLINE! AFLA CE VIITOR O SA AI IN FUNCTIE DE MOMENTUL NASTERII

HOROSCOP MAI 2015 TAUR. După data de 21 relațiile cu familia se strică, iar tu vei avea senzația că toți te tratează cu superioritate și vor să îți coordoneze viața. Cuvântul cheie este toleranța. Fă ceea ce crezi că e mai bine și nu cere părerea nimănui. Tot spre finalul lunii îți vei pierde răbdare și există posibilitatea să intri în diverse certuri și altercații.

După data de 25 ar fi bine să nu mai faci nicio investiție și să  începi economisirea banilor. Vei avea în jurul tău persoane care îți vor cere împrutumuri sau favoruri, așa că ai grijă pe cine ajuți.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top