Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP MARIA SARBU. Cum te afecteaza luna plina din 22 mai 2016

Stiri

HOROSCOP MARIA SARBU. Cum te afecteaza luna plina din 22 mai 2016

HOROSCOP MARIA SARBU – Afla cum te afecteaza luna plina din 22 mai 2016, care se produce in zodia Sagetator.

O poveste noua se scrie in seara lui 21 Mai, aproape de miezul noptii (22 mai), cand astrele isi soptesc in tihna ceea ce noi vom dezvolta saptamanile urmatoare. O luna plina va lumina peste mentalul social si va rascoli pe fiecare in diferite subiecte, rani, idei si trairi.

In compania acestui context vin din trecut, deja existentele planete retrograde care vor destabiliza pe alocuri diferite suflete sau minti pentru ca dupa 6 Iunie sa le contureze diferit si sa le aseze intr-o noua ordine! Karmic, se vor sublinia temerile cele mai adanci in fiinta fiecaruia. Ceea ce va aduce luna plina se refera la mentalul social, viziunea de ansamblu, expansivitatea, increderea, exprimarea, comunicarea si a vorbi despre sine.

Se vor debloca situatii si karme, dar nu in toate situatiile intr-un mod fericit! Recomandarea mea: „ai grija de identitatea ta, altfel te vei imprastia sau poti incepe proiecte prin care te vei dezorganiza sau te vei pierde in prea multe ganduri, gelozii, obsesii sau confuzii!”, scrie astrologul Maria Sarbu.

Horoscop trimestrial mai – iunie – iulie 2016

Zodii cu noroc la bani in luna iunie 2016

Sensibilitatea si incarcatura pe care o va aduce aceasta luna plina va fi una prin care fie iti repari greseli sau te autosabotezi pe fondul lipsei de incredere in sine. Efectele se vor vedea imediat sau in urmatoarele 10-14 zile si vor influenta urmatoarele 6 luni sau poate ani.

Zodiile avantajate sunt: Gemeni, Balanta, Varsator.
Zodiile scoase la tabla sunt: Fecioara, Sagetator, Taur, Scorpion, Leu si Pesti.
Atentie la lene, comoditate, disimulare ca si aspecte pe care ai putea sa le incepi sau sa le opresti.

Cum te afecteaza Luna Plina din 22 mai 2016, in functie de zodie

‪‎Berbec‬

Poti sa te reinventezi si sa renasti ca pasarea Pheonix. Apar deblocari in comunicare si exprimare, mai ales in ceea ce priveste a vorbi despre sine si a impartasi idei. Noi carti de citit, noi studii, reusite in examene. Relatia cu fratii si rudele de gradul doi este importanta in viitorul apropiat. Posibil sa renunti la o calatorie sau sa ai ceva neplaceri cu persoane din strainatate. Termini un credit sau recuperezi bani.

Taur

Simti ca este instabil planul financiar si ai de luat decizii, de negociat noi contracte si noi planuri de media, costuri de brand in businessul tau. Este o perioada in care, de fapt, ar fi bine sa te schimbi, sa te observi, sa fii sincer cu tine.

Femeile Taur sunt mai vulnerabile si pot purta discutii pe fondul orgolului, despre care ulterior nu vor mai fi mandre sau pe care le-ar putea uita complet. Pentru unii dintre voi poate fi o perioada magica. Multe certuri in cuplurile Taur-Leu sau Taur- Varsator. Proiecte noi in zona de business.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3 4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top