Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP MARTIE 2015 BALANȚĂ

Horoscop Lunar

HOROSCOP MARTIE 2015 BALANȚĂ

HOROSCOP MARTIE 2015 BALANȚĂ. În luna martie viața ta sentimentală poate lua întorsături neobișnuite. Vei avea parte de multe evenimente la care nu te așpeți. Încearcă să înveți câteva ceva din tot ce ți se întâmplă și ia lucrurile ca atare. Această perioadă este una plină de pasiune și senzualitate, iar pe plan sexual lucrurile merg foarte bine. Cu toate acestea, pot exista schimbări majore care te vor da peste cap, însă nu neaparat într-un sens rău. Este important să fii corect și onest, iar lucrurile vor decurge perfect.

În luna martie vei socializa mai mult și te vei baza pe cei din jur, mai ales la locul de muncă. Munca în echipă și toate eforturile tale vor fi răsplătite, însă nu vie scăpa de confruntări și dispute cu colegii tăi. Încearcă să îți păstrezi calmul și să nu te implici prea mult în certuri sau contraziceri.

HOROSCOP MARTIE 2015 BALANȚĂ. Este foarte probabil să închei relații, colaborări sau parteneriate cu diverse persoane. Acesta nu este un lucru rău, mai ales dacă știi cum să controlezi situația. Urmărește-ți interesul și încearcă să fii corect cu cei din jur. Încearcă să fii mai diplomat și să nu acționezi din impuls, pentru că vei avea mult mai mult de câștigat. Pe plan financiar lucrurile merg foarte bine, ai parte de câștiguri pe măsura eforturilor tale.

Din punct de vedere al sănătății lucrurile nu merg foarte bine în luna martie. Ești foarte stresat, nervos și irascibil. Toate aceste stări crează un dezechilibru în viața ta și pot duce chiar și la depresie, așa că e bine să le controlezi din timp. Trebuie să te îngrijești mai mult și să te protejezi, deoarece riști să te îmbolnăvești.

1 Comment

1 Comment

  1. Mariana Rachita

    2015-03-08T12:58:08+02:00 at 2015-03-08T12:58:08+02:00

    e foarte adevarat, va doresc o primavara frumoasa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top