Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP MARTIE 2015 FECIOARĂ

Horoscop Lunar

HOROSCOP MARTIE 2015 FECIOARĂ

HOROSCOP MARTIE 2015 FECIOARĂ. Până aproape de sfârșitul lunii Soarele se află în casa cuplului Fecioarei, iar asta înseamnă că există toate șansele ca viața ta sentimentală să se așeze pe făgașul del bun. Există posibilitatea de a se ivi evenimente neașteptate, ciudate, care te pot da peste cap complet și îți pot ruina planurile. Ești în pericol să iei decizii greșite, de aceea trebuie să analizezi cu calm și obiectivitate alegerile pe care ești pe cale să le faci. Vei putea suferi de o dezamăgire atunci când nu te șatepți.

Pe plan profesional cuvântul cheie este comunicarea. Luna martie promite foarte multe pe acest plan, însă totul depinde de anumite condiții. Ai toate șansele să realizezi ce ți-ai propus și să încpei noi parteneriate și colaborări, însă toate condițiile trebuie discutate și puse la punct încă de la început. Altfel, riști să ai parte de neplăceri exact de la cine nu te aștepți.

HOROSCOP MARTIE 2015 FECIOARĂ. Pe plan financiar, luna martie nu te scutește de pierderi și pagube, așa că acordă mai multă atenție cheltuielilor pe care le ai în plan și evită să acorzi împrumuturi. Ai mari șanse să recuperezi împrumuturi mai vechi sau să primești răsplata pentru unele eforturi din trecut.

Luna martie îți aduce o sensibilitate crescută a organismului. Ferește-te de infecții și alergii, pentru că rezistența corpului tău e foarte scăzută și ești în pericol să t e îmbolnăvești când ți-e lumea mai dragă. Încearcă să te relaxezi deoarece starea psihică te poate afecta foarte mult și îți va influența starea generală. Sistemul imunitar poate fi slăbit chiar din cauza stresului și a anxietății.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top