Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP MARTIE 2015 PEȘTI

Horoscop Lunar

HOROSCOP MARTIE 2015 PEȘTI

HOROSCOP MARTIE 2015 PEȘTI. În prima parte alunii martie în viața ta sentimentală lucrurile nu sunt roz. Te simți singur și toată lumea din jurul tău te neglijează. Simți nevoie de afecțiune, iar partenerul pare să nu înțeleagă sau să nu acorde atenție prea mare acestui lucru. Viața ta va fi lipsită de evenimente până spre sfârșitul lunii, când Venus îți stimulează interesul pentru dragoste și pasiune. Lucrurile o vor lua pe drumul cel bun și viața ta amoroasă va înflori brusc.

Ești orientat spre succesul pe plan financiar și asta este tot ceea ce urmărești în luna martie. din fericire, se pare că vei avea mult succes și toate evenimentele vor fi în favoarea ta. La locul te muncă vei fi apreciat pentru eforturile tale, iar asta te va stimula și mai mult. Îți vei da toată silința să te faci remarcat și cel mai probabil vei reuși. Colegii pot fi invidioși, așa că este bine să nu aduci prea mulți oameni în jurul tău în această perioadă.

HOROSCOP MARTIE 2015 PEȘTI. Mare atenție la cheltuieli! Ești predispus să faci risipă și să cheltui banii pe lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie. Cel mai indicat este să îi economisești și să te gândești de două ori înainte să faci o achiziție.

Dacă suferi de anumite afecțiuni este recomandat să le tratezi la începutul lunii. Ești energic și nu ai mari probleme de sănătate. S-ar putea să fii bântuit de o mica răceală însă nu este nimic grav. Ai un tonus de invidiat și  te simți foarte bine mai ales idn punct de vedere psihic. Nu ar strica să faci mai mult sport.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top