Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP MARTIE 2015 SCORPION

Horoscop Lunar

HOROSCOP MARTIE 2015 SCORPION

HOROSCOP MARTIE 2015 SCORPION. Luna martie este foarte romantică pentru toți nativi din Scorpion. Lasă garda jos și vă lăsăți duși de val, însă asta poate fi cam periculos. Te poți îndrăgosti prea repede, iar starea ta sufletească este foarte instabilă. Încearcă să revii cu picioarele pe Pământ. Din punct vedere sexual vei avea o perioadă foarte bună, plină de aventuri, seuzalitate și pasiune. Lucrurile pot deveni confuze spre sfârșitul lunii, când apar în peisaje persoane noi sau conjuncturi neobișnuite.

Vei avea o perioadă foarte agitată, mai ales pe plan profesional. Ești plin de energie și asta se vede mai ales la locul de muncă. Cu puțină concentrare vei reuși să realizezi ceea ce ți-ai propus și vei fi răsplătit pe măsură. Se anunță o lună foarte bună în ceea ce privește cariera, cu foarte multe oportunități și parteneriate. Ferește-te de de situațiile neplăcute și gestionează crizele cu cât mai mult calm. Din păcate vei avea parte și de incidente.

HOROSCOP MARTIE 2015 SCORPION. Pe plan financiar lucrurile stau foarte bine. Veniturile tale cresc și apar noi oportunități și șanse de a-ți crește profitul. Desigur, toat eimplică mai multă muncă, așa că ai grijă să nu îți încarci prea mult programul. Talentul tău așteaptă să fie valorificat, pentru ca rezultatele tale să fie extraordinare.

Din păcate lucrurile nu stau la fel de bine în ceea ce privește starea de sănătate. Ești predispus la răceli și infecții și organismul tău este slăbit. Încearcăsă îți întărești sistmeul imunitar și să te odihnești mai mult. Toată agiația din jur te poate pune la pământ. Dacă ai anumite probleme de sănătate este recomandat să mergi la medic și să faci controale mai amănunțite.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top