Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP MARTIE 2015 TAUR

Horoscop Lunar

HOROSCOP MARTIE 2015 TAUR

HOROSCOP MARTIE 2015 TAUR. Este cazul să iei atitudine și să faci ceva pentru a cuceri persoana iubită. Dacă te numeri printre cei norocoși și o ai deja lângă tine, este cazul să îi acorzi mai multă atenție și mai mult timp. Visele tale nu vor deveni realitate atât timp cât nu le materializezi. Este timpul să îți transformi dorințele în fapte și să fii mai energic. În a doua jumătate a lunii vei avea mai mult noroc în dragoste, însă trebuie să acorzi atenție tuturor semnelor din viața ta.

În ceea ce privește viața profesională ești cam dezorganizat și riști să ai multe probleme din această cauză. Deși ai impresia că depui un efort foarte mare, rezultatele întârzie să apară și nu vei avea parte de ceea ce ai sperat. Încearcă să îți setezi niște obiective clare și nu te abate din drum. Nu mai acorda atenție detaliilor neimportante și focusează- te pe proiectele care contează cu adevărat.

HOROSCOP MARTIE 2015 TAUR. Ai mare grijă cu cei din jurul tău. Dacă acesta este un sfat general valabil, în această perioadă trebuie să îl iei în considerare mai mult ca niciodată. Luna martie va aduce în viața ta persoane care nu îți vor doar binele, însă vei avea parte și de prietenii adevărate. Tot ce contează este să fii atent și să nu te lași pradă vorbelor mari.

Trebuie să îți dezvolți mai mult simțul practic și să nu mai fii atât de visător. Abia în a doua jumătate a lunii te vei simți mai energic și mai optimist, însă la început starea ta generală nu va fi una grozavă. Încearcă să acorzi mai multăatenție stării de sănătate și îngrijește-te. Există mici riscuri de accidentări sau boli ușoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top