Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP MAYAS PRIMAVARA 2016. Ce aduce Magul Planetar Alb sau Jaguarul

Stiri

HOROSCOP MAYAS PRIMAVARA 2016. Ce aduce Magul Planetar Alb sau Jaguarul

HOROSCOP MAYAS 2016. Anul acesta este anul marilor revelatii in zodiacul mexican stravechi, iar primele momente de cotitura, revelatoare, vor aparea din primavara.

Primele semne ale schimbarii, conform previziunilor mayasilor, s-au vazut incepand cu tranzitul Varsatorului si evenimentele astronomice de la inceput de an.

Calendarul mayas vorbeste despre un an plin de incercari esentiale devenirii noastre. Ne vom schimba locul de munca sau domiciliul, vom cunoaste persoane noi si vom face o intelegere cu Universul ca sa nu ne mai supere atunci cand are le chef.

2016: anul in care ne permitem orice risc

Daca astrele se distreaza pe seama noastra, punand in cale obstacole greu de parcurs cu mintea, daramite de depasit, anul 2016 va fi cel in care ne vom putea juca cu destinul nostru pentru a deveni impliniti mai ales din punct de vedere emotional.

Primavara aceasta (de fapt, pana pe 25 iulie 2016) vom sta sub o carte mexicana extrem de importanta, poate una dintre cele mai benefice din zodiacul mayas: Cartea Magului Planetar Alb. Acesta este un vrajitor care actioneaza ca un medic pentru cele mai profunde rani sufletesti.

Horoscop Mariana Cojocaru pe 3 luni – primele previziuni pentru primavara: „Urmeaza o perioada agitata”

Ce zodie esti in horoscopul chinezesc

Magul Alb iti deschide ochii in legatura cu prietenii din jurul tau, cu adevaratele probleme pe care trebuie sa le rezolvi (si nu cele a caror importanta o magnifici inutil).

In legendele mexicane, magul alb estre intruchipat de un animal feroce si foarte abil: jaguarul. Cand apare jaguarul in peisaj anunta schimbari inevitabile si ne ofera posibilitatea de a ne alege propriul tranzit in viata. Este anul in care orice risc ne vom asuma vom iesi cu bine la liman.

Zodiile care se repozitioneaza pe plan carieristic

Zodiile care vor avea parte de schimbari profesionale majore sunt Fecioara, Balanta, Geamanul si Capricornul. Pentru ei, 2016 este un an al revelatiei propriilor calitati, propriilor indeletniciri. Multi nativi nascuti in zodia Fecioara sau Gemeni isi vor accentua latura artistica si chiar vor performa intr-un domeniu al artei.

Zodiile care isi fac o radiografie sufleteasca profunda

Varsatorul, Leul, Taurul si Scorpionul vor continua sa viseze cu ochii deschisi la un viitor de poveste, insa, din luna aprilie incolo, vor trece evenimentele din jur printr-un filtru emotional mai puternic, mai consistent.

Zodiile care fac schimbari majore pana in vara

Berbecul, Racul, Sagetatorul si Pestele vor avea castiguri financiare importante ceea ce le va permite sa isi schimbe ba domiciliul, ba locul de munca ori inclusiv partenerul de viata. Aceste zodii vor calatorii multe din luna mai incolo.

Sursa foto: veroterapias.blogspot.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top