Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop MERCURIAN: vezi ce spune PLANETA INTELEPCIUNII despre tine!

Horoscop

Horoscop MERCURIAN: vezi ce spune PLANETA INTELEPCIUNII despre tine!

Mercur este planeta razboiului, cea care influenteaza nervii si reactiile zodiilor, dar si planeta care reprezinta intelectul si comunicarea. Vezi ce spune Horoscopul Mercurian despre zodia ta!

BERBEC

Ai o minte care functioneaza repede, care este plina de idei. Deci esti foarte creativ si poti lua decizii rapid. Totusi, mare grija sa nu iei hotarari pripite! Iti place sa traiesti clipa si sa actionezi conform primului impuls – ai o foarte mare incredere in tine.

TAUR

Esti o fire sociabila si generoasa, iar pe tine planeta Mercur, surprinzator, te face mai calm. Te concentrezi foarte bine si ai spirit de afacerist. Aceste caracteristici, intarite de ambitia ta, garanteaza succesul pe plan profesional. Si, pentru un Taur, atat timp cat exista bani in portofel, totul este bine.

GEMENI

Gemenii sunt atat de comunicativi, incat influenta lui Mercur nu poate fi decat benefica. Aceasta planeta ii ajuta sa fie sociabili si creativi, asa ca sunt primii la care prietenii apeleaza pentru a gasi o solutie.

Daca esti un nativ al zodiei Gemeni, iti place sa vorbesti si iti expui talentul oratoric oriunde: la munca, la telefon, in fata unui public – cu cat mai multi ascultatori, cu atat mai bine!

RAC

Esti foarte sensibil si gandirea ta logica este, de multe ori, influentata de emotiile care te incearca. Planeta Mercur iti imbunatateste memoria si capacitatea de a fi un bun ascultator. Esti umarul de nadejde care ii sprijina pe cei apropiati.

LEU

Esti o persoana foarte deschisa si creativa. Leul are un orgoliu imens, care il poate face sa „sara la atac” atunci cand este ranit. Incearca sa temperezi aceste impulusuri.

FECIOARA

Ai o gandire analitica si logica. Mercur te ajuta sa fii un bun profesor, astfel ca poti explica orice informatie, pe intelesul oricui. Firea ta perfectionista te ajuta in viata, insa este si un impediment in calea comunicarii cu ceilalti, pe care ii critici.

Citeste continuarea de la Horoscop Mercurian!

BALANTA

Esti foarte corect si sincer, lucruri pe care cei apropiati le apreciaza la tine. Iti doresti sa devii popular, iar in incercarea de a atrage atentia celor apropiati, risti sa vorbesti… mult si putin cam prost. Ai grija la ce „dai din casa”!

SCORPION

Scorpionul gandeste profund – este aproape un filosof. Ii place sa afle secrete si sa descopere mistere. Aceasta curiozitate nativa este accentuata de planeta Mercur, care il ajuta pe Scorpion sa priveasca dincolo de limite.

SAGETATOR

Mercur il face pe Sagetator sa refuze standardele impuse de ceilalti si sa se impotriveasca tendintelor. Nu vei imbraca niciodata o anumita tinuta pentru ca „se poarta” si nu urmezi deloc spiritul de turma. Ai grija, caci uneori este bine sa faci si ca ceilalti!

CAPRICORN

Ai o gandire foarte practica si nu prea faci nimic daca nu ai ceva de castigat. Esti o persoana determinata, care nu isi ia ochii de la scopul pe care il urmareste si este extrem de realist – stie ce miscari sa faca la momentul oportun – ca la sah.

VARSATOR

Ai o minte foarte corecta, care nu te lasa sa judeci oamenii la prima vedere, ci te obliga sa ii cunosti. Esti unul dintre sustinatorii infocati al ideii de egalitate si lupti pentru drepturile omului. Te poti concentra la o multime de lucruri in acelasi timp, lucru care reprezinta un avantaj in cariera.

PESTI

Ai o legatura speciala cu spiritualitatea, iar Mercur iti accentueaza abilitatile paranormale. Ai o intuitie buna si descoperi lumi pe care altii nu le intelegi. Nu te ascunde de talentul tau, ci incearca sa il dezvolti!

Despre tine ce zice acest horoscop mercurian? Cum te influenteaza planeta razboiului?

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top