Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Mihai Voropchievici pentru saptamana 6-12 martie 2017. Se anunta o saptamana plina de schimbari deosebit de importante pentru fiecare zodie.

Horoscop saptamanal

Horoscop Mihai Voropchievici pentru saptamana 6-12 martie 2017

Horoscop Mihai Voropchievici, saptamana 6 – 12 martie 2017. Numerologul Mihai Voropchievici a facut horoscopul runelor in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse.

Numerologul spune ca urmeaza o saptamana plina de surprize pentru zodii. Unii nativi vor fi sub influenta schimbarilor in urmatoarele zile ale lunii martie.

Horoscop Mihai Voropchievici, saptamana 6 – 12 martie 2017

Berbec: Este deschizatorul zodiilor. Primeste indicatia sa se relaxeze, sa se detaseze. Vestile proaste pe care le primeste sunt niste alarme false.

Taur: Taurul primeste o atentionare serioasa pe tot ce inseamna consolidarea pozitiei la locul de munca, familie, societate. Sa iasa din barlog, sa se intereseze de propria persoana si va reusi sa se descurce pe toate planurile.

Gemeni: Au o saptamana de favoruri, primesc de toate. Posibil sa primeasca un cadou.

Rac: Racul are o saptamana in care apar adevaruri importante, care pot sa le schimbe viata. Incercati sa va linistiti, sunt lucruri care pot veni cu importanta benefica.

Citeste si: Mihai Voropchievici: Cum ne afecteaza eclipsele de Soare si de Luna

Citeste si: De ce nu se spala vinerea? Experienta traita de Lidia Fecioru

Leu: Se muta intr-o casa noua. Sunt posibile schimbari in zona matrimoniala. Puteti primi o oferta de un loc mai bun de munca. Incercati sa o onorati.

Citeste continuarea horoscopului lui Mihai Voropchievici pe huff.ro!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top