Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 10-16 septembrie 2017 – Gemeni

Gemeni – ei, bine, pentru aceşti nativi, zilele de 11 şi de 12 septembrie sunt zile care aduc…bani.

Că recuperează nişte bani, că se discută între patru ochi despre o mărire de salariu, că li se returnează un împrumut, că pun la cale un nou proiect, orice este posibil.

Le-aş sugera însă, atenţie la versatilitate, la micile minciuni care cred ei că sunt inerente dar care de fapt sunt obişnuinţă, nu de alta dar crucea în semne mutabile le cam joacă feste.

Atenție , atât conjuncţia Lună Neagră – Saturn cât și Chiron le le poate crea probleme care ţin de relaţia socială, cu rietenii, cu colegii de muncă sau să nu ajungă pe așa de operație din cauza unor banalități cărora nu le-au dat importanță la momentul potrivit.

Devin speciali, pentru că încep săptămâna cu incertitudinea stabilităţii locului de muncă în condiţiile în care instituţia sau firma în care lucrează se restructurează.

Au un sprijin în şefii sau patronii lor care nu se pot dispnesa de ei însă să nu li se urce la cap! Posibil ca pe 13 septembrie, să apară şi o promovare neaşteptată fapt care va confirma creativitatea Gemenilor sau se vor pomeni în postură de proaspăt moştenitori ori cu propunere de luat în grijă un vârstnic și iaca moștenirea! Vor avea senzaţia că i-a luat valul, dar cui nu îi pică bine o locuinţă sau o casă?!

Alţi Gemeni decid că este timpul să se aşeze la casa lor şi nu doar că-şi cer în căsătorie partnerul dar stabilesc chiar data nunţii.

Zmeul din zilele de 13 şi 14 septembrie le-ar putea aduce un nou mod de percepere a planului material, inclusiv cel de a câştiga sau de a cheltui banii.

Atenţie ce vorbesc şi cu cine se iau la harţă pe 15 septembrie deoarece crucea cardinală de câteva ore îi poate determina să abandoneze totul în ideea că printre străini este mai bine.

Femeilor le-aş sugera ceva mai multă atenţie la ce mănâncă sau ce dietă ţin, nu de alta dar îşi vor da bila peste cap în aşa hal încât este posibil să ajungă la spital.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top