Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Vărsător

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 10-16 septembrie 2017 – Vărsător

Vărsător – propria încăpăţânare sau delăsare pare să le bareze acestor nativi drumul profesional. Deh, conjuncția deja amintită, Luna Neagră – Saturn.

Simt şi chiar intuiesc dincotro bate vântul, dar să nu dispere, să aştepte zielele de marţi şi joi, 12 şi 13 septembrie. Ingeniozitatea dar şi exuberanţa lor este deranjantă uneori, dar oamenii trebuie să se obişnuiască cu ei pentru că acesta este felul lor de a fi.

Pătratul dintre Pluto şi Jupiter pare să le aducă mici blocaje profesionale dar și financiare de tipul iau dintr-un buzunar şi pun în celălalt sau banii adunaţi pentru un anumit scop să fie nevoiţi să îi dirijeze într-o altă direcţie care lor le-a scăpat din vedere.

Noroc că mai au câte un înger păzitor care îi aduce la realitate. Sâmbătă şi duminică chiar ar putea face un semenea bilanţ.

Nu aş spune că le merge rău profsional, cel puţin săptămâna aceasta pare să le aducă reconfirmarea talentelor şi abilităţilor, să le scoată încă odată în evidenţă puterea de adaptare şi de stabilitate atunci când le place ceea ce fac.

Este o perioadă în care vor sesiza că oamenii au încredere îi ei, că le ies anumite idei ca să spun aşa, ceea ce îi motivează odată în plus să meargă mai departe pe drumul pe care l-au ales.

Afectivitatea lor este dublată de creativitate, ei iubesc lumea şi nu o an umită persoană, dar atunci când întâlnesc omul care să le stârnească şi simţurile nu doar imaginaţia, pot fi siguri că şi-au găsit în sfârşit, partenerul de viaţă.

Totuşi le-aş sugera să fie atenţi la relaţiile cu fraţii sau cu vecinii mai tineri care pot face o pasiune subită pentru discuţiile cu ei şi atunci nu mai scapă, îi vor asteniza cu tot felul de întrebări şi cu telefoane din minut în minut.

Atenţie la mâncatul pe apucate!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top