Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Săgetător

Stiri

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie – SĂGETĂTOR. Următoarele 7 zile pentru aceşti nativi sunt reprezentative din punct de vedere profesional şi relaţional, fiecare dintre domenii vine cu probleme şi bucurii.

Pentru unii Săgetători, săptămâna poate fi neagră în sensul că pot pierde o fiinţa dragă şi le-aş spune să fie atenţi la copii, să nu îi lase singuri pe stradă, să îi însoţească când au de făcut drumuri în oraş să nu se întâmple vreuna nefăcută. Pe de altă parte, este posibil să-şi piardă un protector sau să afle despre o boală grea a prtenerului de viaţă.

Sunt neauziți și nevăzuți în timp ce fac lucruri bune, adică sunt altruişti. Se va face apel la compasiunea lor pentru a-i ajuta pe cei pe care îi iubește.

Pentru cei foarte tineri dragostea bate la uşă, lucru care îi va transforma peste noapte din adolescenţi în adulţi, alţii vor simţi fiorul primei iubiri ca pe o curentare pe care o vor percepe până în străfundurile fiinţei lor şi chiar dacă nu vor înţelege imediat ce li se întâmplă vor trăi sentiemtne pe care nu le trăieşti decât o singură dată în viaţă.

În sensul bun, mă refer. În cuplurile mature adie a neînţelegere pentru că aşa cum îi ştim, Săgetătorii spun tot ceea ce gândesc deschis, fără să sesizeze că remarcile lor pot leza sufleteşte pe cel de alături.

Să fie atenţi mai ales la zilele de 13, 14, 15 şi 16 noiembrie, deci aproape toată săptămâna. Se vor bucura să îi facă pe oameni să se simtă bine în pielea lor și credința lor va fi puternic înrădăcinată în tradiţii. Conceptul ţine dacă vreţi de karma personală, cu cât dau cu atât vor primi mai mult.

Este important să nu îi lase pe ceilalţi să profite de ei, deoarece se vor expune mai mult decât trebuie.

Nu aş spune că lucrurile stau prost profesionat. Dimpotrivă, pe 15 noiembrie bate o promovare la uşă, totul este ca ei să simtă şi să fructifice oportunitatea care apare. Cei care lucrează în domeniul medical atenţie la mal-praxis!

Cei din doemniul juridic trebuie să fie atenţi la docmunetele cu care operează pentru că ar putea fără să-şi dea seama, foarte siguri de ei să schimbe cursul unui proces în defavoarea celor pe care îi apără.

În schimb este foarte semnificativ segementul financiar unde se petrec lucruri bune, neaşteptate şi care sunt menite să le ridice statutul social.

Moştenesc, semnează contracte avantajoase, sunt angajaţi în urma unui examen atitpic în sensul că au fost remarcaţi la un simpozion, la o conferinţă sau la un examen de specialitate în facultate.

Să folosească această ocazie pentru a-şi susține idealurile și pentru a-şi exprima opinia prin petiții sau pe bloguri!

Le sugerez să fie atenţi la unele probleme care ţin de tensiune şi mai ales de ficat, axa hepato biliară fiind extrem de stresată. Consumul de lichide este imperios necesar!

Trebuie să doarmă suficient si să aibă un program alimentar riguros compus din mese sanatoase, deoarece sunt predispuşi la oboseală pe tot parcursul zilei.

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie 2017 – Alege Zodia

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top