Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Vărsător

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie – VĂRSĂTOR. Dacă nu aş fi cu harta acestor nativi în faţă aş crede că a dat norocul peste ei.

O sumă de evenimente se adună în curtea lor, îi face să se simtă vedete chiar dacă orgoliul şi vanitatea sunt încă şifonate de pe urma întâmplărilor din ultimele săptămâni, vor uita toate aceste stari instantaneu atunci când li se va propune o schimbare de macaz, asta pentru că şi anul care vine se arată promiţător pentru ei, mai ales din punct de vedere financiar.

Tema de lucru a acestei săptămâni este să îşi creeze propriul noroc, și cu cât lucrează mai mult, cu atât va avea mai mult succes.

Ca şi Gemenii şi Vărsătorii nu pun accent pe relaţie sau pe sentimente acum, important este să iasă ce-şi doresc cel mai mult.

Asta nu înseamnă că nu ştiu să iubească sau nu ştiu să obţină ce vor când doresc, mai ales în zilele de 12 şi 17 noiembrie. Erotismul lor este depinde, cum mai spuneam, foarte mult de ceea ce le oferă partenerul. Iar din acest punct de vedere, săptămâna aceasta nu prea este loc de iubit.

Dacă sunt într-o relație, pot simți nevoia de a fi mai independenţi faţă de partenerii lor în anumite privinţe. Se vor simți extrem de liberi încă de la început de săptămână și le va fi greu să se implice mai mult în relaţie!

Dacă sunt singuri, nu vor simți nevoia să exploreze noi oportunități de iubire decât spre sfârşitul lunii dar este momentul să-şi experimenteze independența și natura spontană.

În schimb, cum spuneam mai sus, profesional lucrurile merg din ce în ce mai bine. Se înţeleg cu persoanele mai în vârstă care ştiu cum să îi ia sau ce să le ceară să facă iar viteza lor de reacţie este ameţitoare.

Nu le plac funcţiile şi totuşi se pare că vor avea parte de aşa ceva, posibilă propunere pentru schimbarea locului de muncă, dar părerea mea este că vor opta pentru promovare, undeva pe 14 sau pe 16 noiembrie.

Le pasă de ce gândesc ceilalți despre ei şi chiar dacă nu primesc ovaţii la scenă deschisă aşa cum şi-ar dori, știu că de fapt munca din greu din spatele scenei i-a ajutat să câştige!

Tot ziua de 16 noiembrie îi poate duce spre înelegri mai greu accesibile pentru ceilalţi mai ales dacă tema astrală sugerează puteri extrasenzoriale.

Îşi vor perfecționa abilitățile de citire a oamenilor și vor știi ce simt alții, chiar dacă nu o vor spune. Acest lucru le va face să se încreadă în ei dar mai ales să aibă încredere că le pot da sfaturi sincere.

Cum nu sunt materialişti, banii vin şi pleacă uneori în cele mai ciudate moduri, li s-a tăiat gazul pentru că au uitat să-l plătească, li s-a blocat cardul că au uitat să-l alimenteze, au rămas fără benzină în rezervor, probleme tipic uraniene. Noroc că găsesc oameni care îi ajută să le remedieze imediat.

Atenţie la stres şi la oboseala, sunt duşmanii lor pe faţă, câţi or avea de care nu ştiu, să fie ei sănătoşi!

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie 2017 – Alege Zodia

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top