Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 14 - 20 august 2016 FECIOARA

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 14 – 20 august 2016 FECIOARA

Horoscop Minerva 14 – 20 august 2016 Fecioara: Afla ce ti-au pregatit astrele pentru aceasta saptamana.

Fecioara – daca se petrece ceva semnificativ pentru acesti nativi, atunci acestea au locla nivelul cunoasterii de sine, unde se petrec transformari vizibile prin plecarea unei fiinte dragi in alta dimensiune, un gol pe care o perioada nu vor avea cu cel sa-l umple iar atunci cand este vorba despre parinti acest gol nu se va umple niciodata, dar daca este vorba despre partener sau despre o ruptura de genul divort, lucrurile se amelioreaza in timp, eu spun ca intotdeauna iese soarele si pe strada mea, asa le spun si lor, ca in aces ultim caz, va iesi soarele si pe strada lor, chiar si la o varsta inaintata.

Multa lume cand aude acest lucru isi face cruce si spune Doamne, la varsta asta?! Da la varsta asta destinul le harazeste unor regasirea in cel mai obisnuit mod. Daca la tinerete o faci din dragoste, la maturitatea dintr-un anumit rationament social, la senectute o faci pentru ca Omul se teme de singuratate, are nevoie de cineva pe umarul caruia poata plange sau cu cine sa poata discuta lucruri pe care numai ei le inteleg. Iar din acest punct de vedere cam toata saptamana este benefica.

Mult zbucium apoi pentru comunicare, multi dintre partenerii acestor nativi se simt striviti de verbiajul acestora, ei bine, saptamana aceast, Fecioarele parca uita sa vorbeasca, par mai preocupate ca niciodata sa regaseasca alte vlori decat cele cu care se obisnuisera, isi selecteaza anturajul, renunta la amicitii sau prietenii pe care le simte toxice, incearca sa se regaseasca pe sine s valorile care i-au canalizat drumul in viata in special pe 20, 21 si 22 august.

Citeste horoscopul saptamanii pentru: BERBEC| TAUR| GEMENI|RAC| LEU| FECIOARA| BALANTA| SCORPION| SAGETATOR| CAPRICORN| VARSATOR| PESTI

Saturn le pune tot felul de piedici obligandu-le sa recunoasca anumite aspecte ale cotidianului cum ar fi credinta, ajutorul neconditionat, deh, din punctul acesta de vedere ei nu au fost si nu sunt  niste materialisti dar acum vor trebui sa fie sau sa treaca cu vederea partea materiala, ca sa poata vedea latura spirituala a gestului lor.

Profesional se anunta lucruri nesperat de bune, este ca si cum marea revine la calmitate dupa ce zile la rand a fost rascolita de furtuni neobisnuite. Norocul le surade inca de luni dimineata si va culmina undeva pe 19 august, dupa amiaza cand vor primi vestea ca au fost acceptati intr-un colectiv in care isi doresc sa ajunga, ca sunt propusi pentru un alt post sau pur si simplu au fost avansate.

Financiar, culeg roadele care zic eu sunt consistente, ale muncii din ultimele luni in care nu au avut casa, nu au avut masa, mintea lor era la cum sa faca sa-si acopere ratele si datoriile, ei de regula sunt foarte atenti la modul cum isi administreaza bugetul, li se returneaza un imprumut vechi sau le iese ceva din activitati part time.

Ca si sanatate ar trebui sa-si indrepte atentia asupra bolilor care tin de mecanismul autoimun, gen alergii, varii dermatite ori intolerante alimentare care in urmatoarele zile, pe fondul zbuciumului interior, a stesului si a neodihnei, vor reveni in forta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top