Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 14 - 20 august 2016 Pesti

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 14 – 20 august 2016 Pesti

Horoscop Minerva 14 – 20 august 2016 Pesti: Afla ce ti-au pregatit astrele in aceasta saptamana.

Pesti – as putea spune pentru acesti nativi ca vor trai in 6 zile cat intr-o viata, intre 16 si 22 august. Conjunctia Soare – Venus ii va face sa se ridice in Rai si apoi sa se prauseasca in Iad si invers. Contracte, promisiuni, relizari, amanari, toate se vor aduna in zilele amintite si ii vor face pe pasnicii si capriciosii Pesti sa se exalte sau sa se prabuseasca in cea mai neagra depresie, totul este sa stie cum sa-si joace sansele.

Acum li se va spune una iar peste 5 minute problema se schimba radical, nimic nu va fi sigur cu atat mai mult, profesional poate si pentru ca mare parte din creativitatea lor nu se ridica la nivelul asteptarilor celorlalti, desi ea exista. As spune mai de graba ca cele doua influxuri energetice, care vor domina saptamana care urmeaza,  vin si le bulverseaza existenta, cea a Lunii Noi si cea venusiana.

Vor fi nevoiti sa faca fata celor doua evenimente, covarsitoare pentru ei si care vor avea impact asupra vietii lor profesionale, relationale, financiare, asupra sanatatii.

Pe de alta parte, Uranus in tranzit prin Casa personalitatii in opozitie cu Partea Nrocului prin Casa parteneriatelor, unora le poate aduce: un partener de viata altora li-l poate lua, un contract de munca extraordinar sau pierderea locului de munca, o decizie judecatoreasca menita sa-i favorizeze sau una care sa ii aduca dupa gratii, vicii care pana acum au fost trecute cu vedere, saptamana aceasta i-ar putea pune la zid, totul este posibil in aceasta saptamana, in functie de tema astrala a fiecaruia.

Citeste horoscopul saptamanii pentru: BERBEC| TAUR| GEMENI|RAC| LEU| FECIOARA| BALANTA| SCORPION| SAGETATOR| CAPRICORN| VARSATOR| PESTI

Relationl, Saturn le poate ridica mingea la fileu acelor Pesti care nu au stiut sa-si administreze bunurile si finantele dar le va aduce si blocaje din punct de vedere a exprimarii propriei sexualitati, tensiuni care vor repercuta neasteptat asupra lor. Pe deoparte ii va elibera, pe de alta ii va incatusa in carapacea unei iubire neexprimate sau a unei neputinte de moment pe care nu vor stii cum sa o gestioneze. Sunt exact zilele in care cele doua influxuri energetice de care aminteam mai sus, se vor manifesta la maximum, ar fi bine daca ar putea amana orice disputa, orice negociere sau discutie pe aceasta tema.

Financiar nu as spune ca ii dau banii afara din casa, dar nici rau nu stau in comparatie cu alte semne.

De asemenea, profesional au o divinitate a lor care ii protejeaza, ba chiar le da apa la moara ca macar la acest nivel sa nu existe probleme majore.

Unii nativi se pot confrunta cu revenirea unor simptome ale unei boli pe care credeau ca o stapanesc, in special probleme cardiace, asa ca ii sfatuiesc ca inca de la primele semne sa mearga la medic si ma refer aici la barbtii din grupa de varsta mijlocie 42 – 48 de ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top