Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 17-23 septembrie 2017 – Berbec

Horoscop Minerva 17-23 septembrie 2017 – Berbec. Ei continuă să fie dinamici și puşi pe fapte mari. O săptămână care pentru nativii Berbec poate debuta cu o serie de reuşite pornind de la dobândirea unor bunuri pe care şi le doreau de multă vreme până la schimbarea casei sau a maşinii.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Aceasta este latura lumească a vieţii, dar ei se regăsesc acum, şi în plan spiritual, căutările lor îmbracă forma unor revelaţii pe care le aşteptau de ceva vreme.

Toată impulsivitatea lor va păli în faţa energiei pe care o vor pune la bătaie pentru a se descoperi pe sine. Este un lucru foarte important pentru un Berbec. Pentru ei Nodul Nord funcţionează la nivel de muncă efectivă şi de creativitate deschizându-le noi perspective, nu trebuie decât să le fructifice şi au timp până în toamna anului viitor.

Găsesc soluţii acolo unde se aşteaptă mai puţin, se înţeleg cu cei care până nu demult erau în război. Săptămâna poate avea coloratura unei perioade mai relxate cu tot ceea ce implică ea, dar poate aduce și surprize în plan profesional, în cel relaţional, un câştig de natură nu atât materială cât mai de grabă spirituală în sensul că Berbecii pot primi acum răspunsuri care vin pe căi subtile, prin rugăciune să spunem iar ei să se simtă iubiţi, de Dumnezeu.

Pentru unii Berbeci este posibil ca unele probleme de la locul de muncă să fie mutate în plan relaţional, promisiunea de a pleca undeva în afara oraşului să nu se poată îndeplini; pentru alţii, o răceală de zile mari agrementată cu pusee de febră la fel de mare, doar suntem pe tărâmul Berbecilor şi se văd nevoiţi să amâne, ba mai mult se vă nevoiţi să alerge fie pe la urgenţă, fie după medicul de familie pe 18 sau 19 septembrie.

Poate fi vorba despre căutarea unor relații care să îi ajute să rezolve o serie de probleme gospodărești, vor bate magazinele de specialitatea în căutare de țevi și tot arsenalul de care au nevoie să remedieze defecțiunile de la baie sau de la bucătărie.

Să aibă grijă, retrezesc nişte adversităţi cu care vor avea de furcă dacă doresc să-şi impună punctul de vedere sau să se încăpățâneze să facă doar ce vor ei. Deci atenţie la zilele de 19, 20 şi 21 septembrie. Pot merge la un interviu care să le schimbe viaţa pe 22 septembrie.

Profesional nu par să aibă alte probleme, totuşi le-aş sugera să fie atenţi ce vorbesc la vreo întâlnire lucrativă pentru că Jupiter, aflat în Casa parteneriatelor de orice fel le poate crea probleme de genul de a se angaja să facă singur o treabă care implică munca în echipă și să se împotmolească ca și țiganul la mal.

Pe de altă parte, cei care lucrează în domeniul financiar, să citească atent fiecare document, fiecare act care le trece prin mână şi abia apoi să semneze. Este vorba despre zilele de 19 şi 20 septembrie.

Ca şi sănătate, tot problemele digestive sunt cele care le vor da bătaie de cap, dar acum vom mai vorbi și de puseuri de febră și chiar de dureri violente de cap!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top