Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 17-23 septembrie 2017 – Fecioară

Horoscop Minerva 17-23 septembrie 2017 – Fecioară. Și aceşti nativi simt că timpul joacă în favoarea lor, în special profesional şi ca imagine publică ceea ce duce la capacitarea forţei interioare de a se exprima aşa cum le place lor.  

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Logic, aproape matematic. Opoziția Jupiter – Uranus, le face pe Fecioară să resimtă mici seisme interioare pe fondul a tot ceea ce semnifică intimitate, comisioane, concepţii despre viaţă şi despre moarte, poziţie socială şi avere, totul într-un amalgam de concepţii şi de credinţe cărora nu se pot sustrage.

Este ca şi cum s-ar afla la o răscruce de drumuri şi trebuie să se hotărască pe care drum o vor lua, nimeni nu le poate spune dacă este bine sau rău, nimeni nu le dă sfaturi pe care drum să o apuce, totul este la latitudinea lor, totul ţine de propria conştiinţa.

În ce priveşte relaţia, aici lucrurile par să se tensioneze oarecum, poate şi pentru că aceşti nativi doresc mai multă afecţiune dar şi pentru că aşteaptă ca partenerii să facă primii paşi, eh, dacă vor sta după asta, or să stea mult și bine, cel mai bun lucru este ca ei să se apropie şi să se deschidă în loc să acuze, mai les în zilele de 17 și 18 şi 19 septembrie.

Cuplurile tinere vor decide să schimbe locaţia pe 20 septembrie, în cazul în care stau cu chirie, sau vor căuta căi cât mai accesibile pentru achiziţionarea unui apartament sau a unei case.

Profesional au scăpat de ameninţarea disfuncţionalităţilor sau de pierderea locului de muncă, sunt apreciaţi pentru ceea ce fac, cel puţin pe 19 şi pe 20 septembrie, vor ieşi în evidenţă prin ceea ce spun, surprinzător, şi nu prin ceea ce fac. Soluţiile simple pe care le găsesc îi pot transforma în mici vedete la locul de muncă, noroc că lor nu li se urcă la cap.

Au o stabilitate nu doar a locului de muncă ci şi ideatică, ceea ce pentru un nativ Fecioară spune mult dacă ne gândim că de regulă dacă nu sunt motivaţii pentru ceea ce fac găsesc repede soluţii. Zile faste cam toată săptămâna. Totuşi pe 22 septembrie, femeile să fie atente cum vorbesc cu colegii mai în vârstă. Unele tensiuni din plan personal au impact major asupra muncii şi le fac să dea cu bâta în baltă şi să piardă sprijinul unor oameni de care au reală nevoie.

Financiar nu sunt probleme, dimpotriva, seara la un ceai, stau la masă și fac planuri pentru investițiile anului care va veni.

În ce priveşte sănătatea, e, aici ar putea fi ceva probleme, chiar în regim de urgenţă, crizele renale fiind unul din motive, dar mai putem include şi ocluziile intestinale şi peritornitele ca urmare a unor indigestii repetate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top