Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 18 - 24 iunie 2017 - Rac

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 18 – 24 iunie 2017 – Rac

Horoscop Minerva Rac – Cred că sunt cei mai dinamici nativi deși acum nu mai vorbim despre o încărcătura de energii dinspre Capricorn; trigonul Uranus – Saturn, de luni, 19 iunie, funcţionează pentru ei în câmpuri care ţin de credinţă, de creativitate, dar o altfel de creativitate decât cea întâlnită la Gemeni, vorbim despre latura metafizică a vieţii.

Citește aici: HOROSCOP MINERVA VARA 2017: O zodie are mare noroc în dragoste, alta va fi lovită de boli grave

Vor visa mult, vor avea presentimente, vor trăi intens amintiri care au revenit peste noapte, vor spera şi vor experimenta emoţii pe care doar ei ştiu să le trăiască la intensitatea lor reală.

Profesional nu aş spune că au probleme, poate doar cei care lucrează în domeniul juridic, a asistenţei sociale sau a terapiilor alternative, să se confrunte pe 20 și 21 iunie cu stări interioare care să le amplifice teama de necunoscut, dar care reprezintă de fapt, poarta spre noi teritorii emoţionale şi afective.

Ele pot ţine de certitudini, de convingerea că au luat decizia corectă sau au dat o sentinţă corectă plecând de la ideea că mai bine 10 vinovaţi liberi decât condamnarea unui nevinovat.

Sunt stări pe care aceşti nativi le trăiesc periodic pentru că aceasta este însăşi natura semnului lor. S-au mai confruntat cu aceste procese de conştiinţă şi în urmă cu un an, un an şi jumătate. Poate aerul de misticism care îi bântuie să trezească în ei dorinţa de a nu greşi, credinţa că acolo, undeva, cândva o instanţă suprema le va da şi lor o sentinţă.

Relaţional lucrurile merg nesperat de bine, cu un soi de înţelepciune dobândită concomitent cu experienţa de viaţă, nu-şi mai sufocă partenerii şi copiii cu dragoste şi nici prietenii cu sfaturi interminabile. Îi acceptă pe toţi aşa cum sunt şi asta le dă câştig de cauză. Cel puţin în zilele de 22 şi de 23 iunie vor excela la acest capitol.

Finanaciar trebuie să aibă grijă cum îşi drămuiesc veniturile, nu de alta, dar Luna Neagră prin Casa muncii şi a bolilor acute poate vorbi despre cheltuieli neaşteptate în zilele de 23 şi 24 iunie, dar şi despre întâzieri de plată care le vor da peste cap toate planurile sau planificările vizând plăţile sau despre unele pagube legate de gospodărie.

Acum se va sparge o conductă, copii vor să plece în nu ştiu ce tabără, maşina are nevoie de un nou filtru de ulei, aragazul nu mai coace şi este nevoie de un nou cuptor şi cum e Black Friday…

​Dureri de articulaţii şi este posibil să se activeze un ulcer de care au uitat.

Horoscop săptămânal – Minerva, alege zodia ta

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARĂ | BALANȚĂ | SCORPION | SĂGETATOR | CAPRICORN | VĂRSĂTOR | PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top