Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 2017 Pesti. Sociabilitatea acestor nativi va fi unul din cele mai bune argumente pentru a progresa in plan profesional.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 2017 Pesti

Horoscop Minerva 2017 Pesti. Sociabilitatea acestor nativi va fi unul din cele mai bune argumente pentru a progresa in plan profesional. Vor detecta cu o precizie uluitoare intentiile celor care vor sa le bage bete in roate, lucru care ii va descumpani pe colegi si prieteni, care nu mai stiu ce sa creada, inducandu-le in acelasi timp, un soi de teama vis-a-vis de ei.

Sunt favorizate in 2017 mai ales negocierile comerciale, vor trebui sa actioneze dupa un plan bine gandit, impartit in etape succesive, isi vor atinge scopurile tintit chiar daca de multe ori ceea ce fac pare pentru prieteni pierdere de timp. Pivotul actiunilor acestor nativi va fi anul acesta reprezentat de lucrurile simple, realitatea imediata si discutiile deschise, la obiect.

CITESTE HOROSCOPUL PENTRU 2017 PENTRU FIECARE ZODIE: BERBEC || TAUR || GEMENI || RAC || LEU || FECIOARA || BALANTA || SCORPION || SAGETATOR || CAPRICORN || VARSATOR || PESTI

Aceasta atitudine ii va face sa poata pastra echilibrul in situatiile mai delicate. Daca lucreaza in profesii care tin de cercetare sau de investigare, intuitia si flerul lor vor functiona ireprosabil, mai ales in toamna lui 2017, cand vor da dovada si de indrazneala si mai ales de faptul ca au mare incredere in instinctul lor.

Horoscop Minerva 2017 Pesti. Securitatea materiala, inca de la inceputul anului, le va starni semne de ingrijorare, dar parerea mea este ca sunt prea prapastiosi, mai ales ca vor fi foarte mult timp pe drumuri si, normal, vor cheltui. Vor fi obligati sa gaseasca un echilibru intre ceea ce au si ceea ce doresc sa aiba. Marile proiecte care le vor monopoliza atentia vor tine de… casa, mobilier, alimentatie s.a.

Vor face eforturi serioase ca sa faca economii, deoarece vor cauta aproape tot anul sa puna pe picioare proiecte de anvergura. Anturajul ii va impinge la unele cheltuieli care nu sunt intotdeauna judicioase, asa ca le-as sugera sa se gandeasca de doua ori inainte de a accepta anumite oferte sau… cereri. Noroc ca timpul este aliatul lor si nu ii va face sa intre in criza.

Pe de alta parte, anul acesta sunt mai decisi ca niciodata sa faca ordine in viata lor, sa puna capat unor prietenii care nu duc niciunde, sa scape de prietenii care traiesc de pe urma lor, sa puna punct unui Trecut care nu se va mai intoarce.Vor simti nevoia sa iasa in evidenta si vor actiona cu rapiditate fata de cum le este obiceiul. Un asemenea elan energetic ii poate costa pe unii Pesti daca nu sunt atenti cum isi dozeaza fortele si daca nu vor stabili o ordine adecvata cu interesele lor.

Previziuni generale Horoscop Minerva 2017 Pesti

Cel mai util instrument pentru ei va fi lista de prioritati! Si daca tot au decis sa faca ordine in viata lor, sa fie atenti ca nu cumva sa taie de pe lista si relatiile de care au nevoie, pentru ca deciziile vor fi irevocabile si oricum, toate actiunile lor vor da impresia unui infantilism gratuit, dar este foarte greu sa patrunzi sufletul unor Pesti atunci cand isi pun ceva in minte.

Dincolo de tendinta lor naturala de a idealiza o relatie sau o poveste de dragoste sta o mare capacitate de materializare si exprimare afectiva. 2017 va fi anul in care vor fi capabili sa-si concretizeze si cele mai intime visuri. Numai ca, asa cum ii cunoastem pe capriciosii Pesti, nu vor avea rabdare sa se detaseze si nu o sa faca niciodata altceva decat ceea ce stiu.

Au mari dificultati atunci cand isi propun sa vada cat sunt de consecventi in ceea ce isi propun si de fiecare data sfarsesc prin a-si afirma cu tarie…dependenta, in special in primele trei luni ale anului.

Daca ar fi sa-i facem sa intocmeasca un raport de activitate cu obiectivitate vor vedea ca intotdeauna datoreaza partenerilor ceea ce au sau ceea ce sunt. Totusi, in timpul primelor trei luni din 2017, au sansa sa puna ordine in viata lor sentimentala, daca nu se mai simt legati de partener, prieteni si chiar de parinti si se vor aventura, e drept, pentru o scurta perioada de timp, in lume, nu de alta, dar farmecul si magnetismul lor special va avea un impact puternic asupra celorlalti.

Horoscop Minerva 2017 Pesti

Acestia sunt Pestii jupiterieni. Pentru ca cei Neptunieni, talonati de Saturn, vor fi strepeziti de teama de abandon, care are radacini foarte puternice in subconstinetul lor, inca din prima copilarie. Chiar daca vor fi tentati sa ia viata in propriile maini, vor simti permanent nevoia de a se asigura de fidelitatea anturajului si de justetea actiunilor lor.

Le-as sugera ca inainte sa faca aceste schimbari sa-si faca un plan serios de bataie, sa adune toate elementele definitorii si abia apoi sa purceada la actiune.

In ce priveste sanatatea, anul acesta ea va trece de pragul vietii emotionale si afective. Sensibilitatea si sanatatea lor sunt strans legate de cat sunt de sanatoase relatiile lor.

Daca vor pune suflet in actiunile lor, atunci le va fi mai usor sa depaseasca stadiul de inimi frante si sa-si gaseasca echilibrul interior in familie, iar cel sentimental intr-o relatie serioasa, vor disparea predispozitiile spre alergiile de tot felul sau spre dermatoze pe fond digestiv.

Impulsurile uraniene insa vor favoriza alergiile de contact, in special cele care tin de mediu sau diverse metale. Combinatia influxurilor Saturn – Jupiter sugereaza cu o mare probabilitate, probleme dentare sau osoase. Atentie mare la produsele lactate.

Stiri pe aceeasi tema:

Horoscop Minerva 2017

Horoscop Minerva 25-31 decembrie 2016

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top