Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 2017 Rac. Viata profesionala a Racilor se va relansa asemeni unui concurs, fara menajamente, in 2017. Dupa relativa calmitate de anul trecut, vor incepe anul fie cu proiecte noi, fie de pe alte functii, intr-o noua ambianta.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 2017 Rac

Horoscop Minerva 2017 Rac. Viata profesionala a Racilor se va relansa asemeni unui concurs, fara menajamente, in 2017. Dupa relativa calmitate de anul trecut, vor incepe anul fie cu proiecte noi, fie de pe alte functii, intr-o noua ambianta. Schimbarile plutesc in atmosfera, indiferent de locul de munca in care ii gaseste trecerea dintre ani.

Vor fi unele dintre cele mai active perioade ale Racilor, cand nu vor trebui sa stea prea mult pe ganduri, sa ia decizii rapide, sa demosntreze ca este sunt oameni pe care se poate conta, cu toate efectele deciziilor pe care le vor lua. Gustul pentru provocari vine sa le stimuleze combativitatea care in 2016 a fost oarecum dezactivata.

Daca au activitati in domeniul comercial vor trebui sa fie de acord si cu noi infuzii de capital, de imprumuturi sau de acorduri, pe care vor trebui sa le ia ca pe niste facilitati. Daca lucreaza in domeniul cercetarii sau de investigatie, tot ceea ce vor atinge se va realiza parca de la sine. Initiativele personale vor fi cele mai eficiente.

CITESTE HOROSCOPUL PENTRU 2017 PENTRU FIECARE ZODIE: BERBEC || TAUR || GEMENI || RAC || LEU || FECIOARA || BALANTA || SCORPION || SAGETATOR || CAPRICORN || VARSATOR || PESTI

Vor incepe anul cu o nevoie imperioasa de siguranta materiala, cum nu au mai avut de destul de mult timp. Impulsurile jupiteriene vor determina, in ultima parte a anului, nevoia de progres, care le va da Racilor energia necesara sa taie raul din radacina si sa reconstruiasca tocmai ceea ce credeau ca au pierdut.

Banii vor fi in 2017 pentru Raci un soi de auto-asigurare pe termen lung, cu actiune directa asupra relatiilor de afaceri. Interesant este ca si povestile de dragoste ale Racilor vor fi in 2017 strans legate de finante.

Va fi un aspect fundamental care ii va face sa se gandeasca la siguranta emotionala, in aceeasi masura in care se vor gandi si la siguranta financiara, si nu vor permite nimanui sa le dea sfaturi in domeniu, dimpotriva, isi vor feri investitiile de ochii lumii. Vor simti cand sunt pe un teren minat si, daca vor sti sa se retraga la timp, vor evita gaurile din buget.

Jupiter le va da o mare siguranta de sine, ceea ce n-au prea avut in ultimul an. Vor trebui sa lase aparenta nepasare la o parte si sa incerce sa fructifice tot ce le iese in cale, pentru ca vor fi in actiune mai tot timpul anului.

Pe de alta parte, le-as sugera sa fie atenti la acele aspecte care fac atingere juridicului si respectarii legii si, in consecinta, sa nu se joace prea mult cu focul ca s-ar putea arde, adica sa nu isi asume riscuri inutile prin ocolirea legilor, sa nu uite, in ghilimele spus, de anumite plati, sa fie in termen cu taxele si impozitele pe care le au de platit.

Uranus, in aspecte disonante cu semnul lor, poate duce aceste tendinte in extremis, sa inuduca comportamente rupte de realitate. Sa fie atenti la detalii si la tot ce inseamna parte practica, mai ales din toamna lui 2017.

Vor considera ca relatiile lor sunt incitante, dar ca este mai bine sa stea in banca lor. Pot pune aceste cumintenii pe seama lipsei de timp, de disponibilitate, preocupati fiind sa faca bani si sa se afirme, sau, pur si simplu, din lipsa de vointa, conttienti ca nu vor putea duce la capat o relatie serioasa, in cazul ca nu au una, sau ca este mai sigura cea de acasa daca sunt casatoriti sau implicati in vreo legatura. Din martie incolo insa, ar putea sa lase sa cada aceste bariere auto-impuse.

Aceste perioade, de abstinenta si de tentatie, le vor permite sa-si analize sentimentele din perspectiva obligatiilor proprii si a unui nou unghi. Partenerul sau iubita/ul, le va fi mai de graba un prieten, un confident, persoana care sa-i inteleaga cel mai bine, ii vor sustine sa nu le fie teama, sa spuna tot ce au pe suflet, chiar lucrurile ridicole, fara sa incerce sa emita judecati de valoare.

Horoscop Minerva 2017 Rac

Efectele venusiene ii vor impinge spre un soi de complicitate in doi desi, uneori, li se va parea dificl sa vorbeasca despre lucrurile cele mai intime. Un efect pozitiv vor avea eforturile in directia depasirii cunoscutei lor pudicitati si decente. Daca sunt singuri, lunile de vara ale lui 2017 vor fi extrem de incarcate si bogate in intalniri captivante, care ii vor face sa se angajeze in relatii de durata.

Horoscop Minerva 2017 Rac

Metabolismul lor va fi supus unui bombardament de impulsuri plutoniene, mercuriene si venusiene. Vor vedea viata in profunzimea sa, iar energetic si vibrational, organismul lor va functiona activ si dinamic. Viata va fi un pariu pe care il vor castiga numai daca vor sti sa lase deoparte comportamentele vicioase si se vor relaxa si odihni mai mult.

Miscarea, participarea la diverse forme de mars, vor fi de departe cele mai bune mijloace de a-si reincarca bateriile, si moral si fizic. Vor simti oboseala musculara instalandu-se in mai si in octombrie. Daca vor sa urmeze o cura la bai sau un tratament de rejuvenare, perioada de iarna le este benefica.

Sistemul digestiv, punctul lor nevralgic, va fi mai rezistent si va functiona mult mai bine ca in ultimii ani.

Articole pe aceeasi tema:

Horoscop Minerva 2017

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top