Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 2019 Capricorn

Horoscop anual

Horoscop Minerva 2019 Capricorn

Horoscop Minerva 2019 CAPRICORN Chiar de la începutul anului 2019, ai șansa de a ieși în evidenţă, de a dovedi că, în afară de marile lor abilități organizaționale, poţi da dovadă şi de creativitate și deschidere spre relațiile cu ceilalți.

Totuşi s-ar putea să începi anul cu o oarecare incertitudine legată de o decizie pe care nu ai putut să o iei în decembrie 2018. Abia între 6 ianuarie – 6 februarie, vei lua decizia sau te vei hotărâ asupra unei chestiuni personale.

Anul trecut, sănătatea și munca au fost priorități importante, dar în acest an atenția se îndreaptă spre sfera socială. Clopotele de nunta vor suna de multe ori pentru un Capricorn.

Finanțele au fost şi sunt întotdeauna importante pentru tine, dar de câţiva ani aceasta a fost și mai importantă, aproape pasională. Această tendință se reduce oarecum în anul care vine. Nu este la fel de intensă ca anul trecut.

Religia, filozofia, învățământul superior și călătoriile în străinătate au fost interese importante, cu alegeri fericite anul trecut, iar această tendință va continua și în 2019, dar după 25 septembrie va exista un interes reînnoit în ceea ce privește cariera și statutul social. Vei fi pe căi mari în acea perioadă.

Principala atenţie din acest an va fi, totuși, concentrată pe importanța intereselor intelectuale. Uranus face o mișcare majoră și importantă în cea de-a 4 Casă, cea a familiei unde va petrece următorii șapte ani.

Şi anul trecut, el a ajuns în Casa a 4-a, doar că a intrat în retrogradare, şi a revenit în Casa a 3-a, în Berbec, ei bine, din 2019, Uranus va reveni definitiv în Casa a 4-a, casă care va deveni domeniu de interes pentru mulți ani de acum înainte.

Acesta este un an de studiu, vei ţine cursuri pe subiecte care te interesează, vei preda, marketingul și vânzările. Un an pentru dezvoltarea minții tale.

Pluto este în Casa a 1 de mai mulți ani și va mai rămâne acolo până pe 2026. Există o fermitate spirituală profundă care se întâmplă cu tine. Vii în prezent nu doar cu trecutul personal, ci și cu trecutul întregii specii umane.

Multe probleme psihologice cu care te confrunți, multe cutume intelectuale pot fi înțelese numai atunci când înțelegeți întreaga evoluție a speciei umane. Acum ai această revelație. Este un proces pe termen lung şi aş spune că un studiu de istorie și genealogie ar fi foarte interesant și adecvat.

Domeniile de interes major din acest an vor fi finanțele, interesele intelectuale și comunicarea, dragostea, călătoriile în străinătate, învățământul superior, filosofia. După 25 septembrie, cariera și spiritualitatea.

Relațiile cu alte persoane, mai ales dacă sunt de o altă grupă de vârstă decât a ta, pot fi o zonă de testare pentru o mare parte a acestui an. Pentru cei implicați în chestiuni de parteneriat comun, trebuie să știi că începând cu luna martie şi până în noiembrie, poți trece peste majoritatea acestor chestiuni, dar nu poţi vorbi despre un mers înainte.

Lecțiile importante vin de la alții în perioada mai până în august. Retrogradarea pe Saturn, stăpânul Capricornului, în perioada 30 aprilie – 19 septembrie 2019, te va afecta mai mult decât pe alte semne zodiacale.

Nu este cazul să faci o tragedie din acest lucru, ci dimpotrivă, ar trebui să iei în considerare orice întârziere ca pe o oportunitate de a descoperi orice erori sau detalii pe care le-ai fi putut scăpa din vedere.

După 19 septembrie, ai posibilitatea de a face lucrurile chiar de la prima încercare, chiar dacă durează mai mult decât te aşteptai.
Situațiile cu care te confrunţi în vara anului 2019 vor spori încrederea în sine, chiar dacă uneori te simţi descurajat sau neapreciat.

Din fericire, în a doua jumătate a anului, Saturn și Uranus se întâlnesc într-un cadru armonios, cu efecte care se vor manifesta în special în august și septembrie.

În timp ce Mercur se află în retrogradare, mândria îţi poate crea probleme, împingându-te spre credite sau investiții nesăbuite. În această perioadă, te-aş sfătui să nu iei nicio decizie financiară, deși ai șanse bune să-ţi revizuieşti bugetul și să găseşti idei și metode de reducere a cheltuielilor și de achitare a datoriilor.

În a doua parte a anului, dacă doreşti să faci bani dintr-un hobby sau o activitate artistică ori de divertisment, astrele te favorizeată.

Oportunitățile anului

În general, multe dintre planete stau în aspecte complementare cu semnul tău și probabil că acest lucru va deschide comunicarea cu cei din jurul vostru.

De asemenea, poți călători mai mult și să întâlneşti pe cei care încearcă să îşi cultie nu doar talentele şi pasiunile ci să se îmbunătățească şi pe sine. Poți face un angajament important în ianuarie, care stabilește ca obiectiv de realizare în 2019 perioada din iulie-septembrie.

Limitările anului

Vor fi oameni care îți vor tăia drumul în acest an fapt care te-ar putea descuraja, provoca sau opune planurilor tale în mai multe domenii.
Cei aflați în poziții de autoritate, funcționari guvernamentali și superiori într-un fel se potrivesc acestei descrieri.

De asemenea, profesorii mai pot intra în acest grup, iar începând cu luna martie, ai putea intra într-o perioadă de învățare sau îţi vei asuma mai multe responsabilităţi.

Domenii de interes

Dragoste:

Pentru nativii Capricorn, anul 2019 va fi un an mult mai bun pentru dragoste decât în ​​anul precedent. Posibil ca în ultimii ani să fii întâmpinat probabil câteva blocaje și ai avut probleme de comunicare cu partenerul tău sau nu ai reușit să stabiliți o legătură, deși ai fi vrut.

În acest an, toate aceste impedimente vor dispărea, comunicarea dintre voi se va îmbunătăți, iar viața sentimentală va lua o nouă turnură.
Dacă eşti singur, 2019 va fi un an de schimbare a statutului social, prin urmare, există mari șanse să întâlneşti pe cineva alături de care să poţi începe să construieşti o relație frumoasă.

Sau poți evolua la un alt nivel în relația în care eşti deja implicat, poate că vă deplasați sau vă regăsiţi împreună într-un nou domeniu sau puteți să vă angajați într-o activitate în care să fiţi doar voi doi.

Un lucru este cert, lucrurile merg în direcția cea bună. Cum spuneam, 2019 este un an înfloritor în dragoste. În timpul primăverii, pasiunea atinge maximum de energie, ceea ce ar putea duce la îmbunătățirea relației actuale. Primăvara este momentul perfect pentru găsirea unui nou partener.

Pentru cei singuri, începutul anului 2019 este o perioadă de pasiune și entuziasm. Dar fii atent, pentru că ești atât de dornic să găsești dragostea încât te-ai arunca în brațele primei/ului întâlnite.

Puțină răbdare îți va permite să alegi mai bine și astfel să eviți dezamăgirile. Totuși sfârșitul anului 2019 îi va găsi destul de tensionați pe cei care sunt în cuplu. Va trebui să iei decizii rapide sau chiar să testezi sentimentele partenerului/ei. Deși vor avea loc, în această perioadă o serie de evenimente mai puțin plăcute, nu trebuie să îți pierzi credința în tine și nici în cei dragi.

Nu există nici un semn zodiac atât de disciplinat, pragmatic și cu o perspectivă mai bună decât cel al Capricornului. Pentru multe semne zodiacale, ei ar putea părea prea rigide, dar nu și pentru nativii Taur sau Fecioară, care sunt ghidați de aceleași idealuri de viață.

Scorpionii apreciază natura ambițioasă a Capricornului, stabilitatea emoțională și seriozitatea lor în rezolvarea problemelor. Iar Peștii sunt fascinați de verticalitatea acestui semn zodiacal, în ciuda naturii lor lunecoase și vor dori un model demn de urmat, de aceea relația lor de cuplu va fi una fericită.

Cariera:

2019 poate fi un an bun pentru economisirea banilor și ar putea aduce oportunități profesionale și financiare. Pentru tine, 2019 va fi un an de evaluare. Vei putea să te bucuri de roadele eforturilor pe care le-ai făcut în anii precedenți. Am putea vorbi despre o promovare, o schimbare a statutului sau o creștere a veniturilor.

Profesional, vor apărea o serie de oportunități, iar pregătirea și determinarea ta vor fi factorii cheie care te vor ajuta să obți rezultatele dorite. Va fi un an cu un ritm extrem de alert și te vei implica în diferite activități, acțiuni și proiecte.

Parteneriatele sunt bine orientate și vor fi profitabile dacă acționezi cu maturitate și precauție. Dacă dorești o ascensiune în carieră, înscrie-te la diverse cursuri de formăre profesională, în țară și în străinătate deoarece îți pot fi de mare ajutor.

În aprilie, mai și iunie 2019, vei avea o mulțime de oportunități de a excela profesional. De asemenea, vei avea mai multă libertate să explorezi tot ce este în jur și să vii cu idei noi, cu ajutorul colegilor lor și cu sprijinul superiorilor ierarhici.

Va trebui să rezolvi unele circumstanțe nefavorabile de-a lungul drumului, dar păstrând o atitudine profesională și modestă, vei depăși toate dificultățile. La jumătatea anului, vei sesiza unele întârzieri și obstacole în dezvoltarea carierei. Cheia tuturor acestor probleme este lucrul în echipă.

În august 2019, realizezi că nu ești deloc dispus să acționezi pe baza impulsului de moment, ci mai degrabă să dezvolți strategii bine gândite și testate. Ai capacitatea de a găsi sprijin în persoana oamenilor cu autoritate în domeniul în care ești interesat.

În septembrie 2019, vei manifestă un interes deosebit, în special față de activitățile colective și prezentările publice. În prima parte a lunii sunt favorizate călătoriile și studiile, ceea ce îți va aduce succes în activități legislative și culturale. Comunicare, dialogul, colaborările, interesele intelectuale și culturale sunt, de asemenea, favorizate.

Începând cu luna decembrie, te risipești în foarte multe acțiuni. Un accent deosebit vei pune pe spiritul antreprenorial, competitivitate, ambiție, energie, curaj, dorința de a-ți dovedi valoarea, nevoia de a cuceri și de a obține recunoașterea prin forțe proprii.

Pentru aceasta, trebuie să acționezi disciplinat, pe baza unei strategii, a unui plan bine conceput, astfel încât lucrurile să nu scape de sub control, deoarece ar aduce multe probleme, chiar și conflicte, și într-un final, eșecul.

Spre sfârșitul anului, există posibilitatea de a te muta în altă localitate sau de a face un schimb important de direcție în viață, dacă asta este ceea ce te interesează. Spiritul practic și abilitățile de management te vor ajuta să faci pași importanți în carieră.

Financiar: Eclipsele din acest an din Rac, Leu și Vărsător au o influență deosebită asupra ta, mai ales în sectorul financiar si parteneril. Apar noi oportunități de a câștiga din muncă proprie, sfârșitul unei etape de achitare a datoriilor către ceilalți și soluții privind moștenirile, împărțirea veniturilor sau a profitului sau ceea ce întreprindeți.

Având în vedere că în 2018 majoritatea nativilor din Capricorn au avut probleme financiare, este o idee bună să acționezi cu prudență și să evitați orice cheltuieli inutile în 2019.

Adaptabilitatea pe care o manifești îți poate oferi o mulțime de oportunități. În aprilie, te domină o voință de fier pentru a face schimbări majore în viața ta, astfel încât să poți atrage de partea ta multe succese, putere dar și bani.

Cu toate acestea, trebuie să stabilești cu atenție prioritățile și să fii foarte bine informat când iei o anumită decizie. Există posibilitatea de a câștiga mai mulți bani mai ales în prima parte a anului. Ei pot proveni din activități suplimentare, în afara muncii sau din propria afacere. Economisește acești bani pentru momente dificile.

Ultima parte a lunii iunie pare a fi cea mai benefică. Afacerile, investițiile și, implicit, oportunitățile încep să se contureze. Din punct de vedere financiar, lucrurile merg bine.

Prin excelență, ești persoana cea mai indicată capabilă să poată gestiona problemele legate de bani, indiferent dacă sunt sau nu foarte mulți. În acest an, banii nu vor fi puțini, dar nici prea mulți, cu excepția faptului că, până la mijlocul anului 2019, te veți confrunta cu unele cheltuieli care depășesc bugetul obișnuit. Pentru aceasta, cel mai bine este să începi să economisești bani în timp.

Dacă nu ai alte nevoi sau planuri, acest an este favorabil investițiilor în domeniul imobiliar. Dacă nu, după ce ai trecut de cheltuielile de la mijlocul anului, începe să economisește din nou. La sfârșitul anului, ți se va oferi o călătorie costisitoare și foarte aventuroasă, pe care o vei regreta dacă nu o vei putea face.

Sănătate:

Din punct de vedere medical, semnul Capricornului reprezintă genunchii, femurul, stomacul, unghiile şi părul. Asimilarea şi dezasimilarea, anabolismul şi catabolismul.

Când sistemul de eliminare a toxinelor este defect, favorizează apariția afecțiunilor hepatice, a dermatitei, pancreatitei sau nefritei.

Deși este unul dintre cele mai rezistente semne zodiacale, când se confruntă cu o boală prelungită, Capricornul manifestă tendința de a se izola în sine. Temperamentul limfatic-nervos al Capricornului, în fața bolii, este dominat de sentimente de tristețe, melancolie și pesimism.

Sănătatea este foarte rezonabilă în acest an. Aproape toate planetele pe termen lung fie fac aspecte frumoase cu Casa a 6-a a sănătăţii, fie te lasă în pace.

Abia după 25 septembrie, Jupiter va începe să facă un aspect stresant și poate o să-ţi iei concediu în perioada respectivă.

Principalul pericol acum este stresul datorat obligațiilor sociale și exigenţei din carieră. Ambele solicitări sunt foarte puternice, iar săritul meselor şi statul peste program, atât pentru succesul social, cât și pentru carieră, te poate determina să exagerezi.

Mercur este pentru tine planeta sănătății, o planetă care se mișcă rapid și în cursul anului se va deplasa prin aproape toate semnele și casele temei tale natale. Nevoile de sănătate vor varia de la o lună la alta.

Terapiile care au funcționa acum un an, s-ar putea să nu mai funcționeze în timp ce Mercur este într-o poziție dificilă sau face aspecte stresante. Vindecarea poate veni printr-o varietate de moduri.

Apoi, retrogrdarea lui Mercur, anul acesta o va face de patru ori, sunt întotdeauna semnificative pentru sănătatea ta. Acestea sunt momente de studiu și cercetare.

Modificările importante ale regimului de sănătate sau ale deciziilor importante privind sănătatea sunt cel mai bine tolerate şi rezolvate în perioada de retrogradare a lui Mercur. Mercurul va fi retrograd în martie – aprilie, iulie – august şi noiembrie – decembrie.

Mercurul stăpâneşte sistemul nervos, plămânii, intestinele, brațele și umerii, astfel încât aceste organe au nevoie de mai multă atenție decât alte organe. De vreme ce majoritatea acestor probleme apar, mențineți-le în formă ar trebui să devină deviza ta de viaţă. Există modalități naturale și fără medicamente pentru a realiza acest lucru și ar trebui explorate.

În altă ordine de idei, Mercur guvernează mintea și intelectul. Astfel, sănătatea mintală este la fel de importantă pentru tine ca și sănătatea fizică. Și există o corelație puternică între sănătatea mentală și cea fizică.

Minţii tale trebuie să îi acorzi mai multă atenție şi din fericire, în acest an, se pare că faci acest lucru. Mintea are nevoie de exercițiu la fel de mult ca și corpul.

Are nevoie de o nutriție bună, la fel de mult ca și corpul. Cititul, în special literatura inspirată de toate culturile, este foarte importantă. Vrei ca mintea ta să elaboreze cele mai bune idei, cea mai înaltă înțelepciune și adevăruri pe care omenirea le poate oferi.

Apoi, ai nevoie de comunicare. Când comunicarea este blocată, sănătatea poate suferi. Împărtăşeşte interesele tale intelectuale şi va fi bine. Dacă nu, păstrează cel puţin, evidența gândurilor, ideilor și impresiilor.

Când eşti obosit apar insomniile și problemele nervoase. Mai rău, energia de care corpul are nevoie pentru vindecare și rezistenţă, se va epuiza rapid dacă nu ştii să o gestionezi.

Călătorii:

2019 este favorabil călătoriilor. Saturn ar putea aduce o asemenea oportunitate pentru tine şi să pleci în străinătate. De asemenea, vei vizita cu familia sau singur, locurile natale. Dacă eşti angajat, este posibil să fii transferat într-o altă loclaitate, la o filială a instituţiei, pentru o vreme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top