Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 20 – 26 mai 2018

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 4 – 10 februarie 2018 – O zodie va fi supusă la mari incercări săptămâna asta

Horoscop Minerva pentru perioada 4 – 10 februarie 2018!

Alege direct zodia:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Berbec – Horoscop Minerva

Muncă, dragoste, viață, orice şi ce este mai important, săptămâna aceasta îşi va atinge ţelurile pe care şi le-a propus. Până pe 5 și 6 februarie spun tuturor exact ceea ce cred, dar ce este mai important este că traversează o săptămână dinamică, nu va avea timp să se plictisească cum se întâmpla mai acum două – trei luni, şi destul de repede vor simţi oboseala, în special pe 9 şi pe 10 februarie, dar va obţine ce va dori. Citește aici integral.

Taur – Horoscop Minerva

Oportunități de călătorie atât în ţară cât și în străinătate. Iniţiativa personală este obligatorie pentru atingerea obiectivelor. Socializarea este importantă, dar nu sunt absolut necesară. Simt că nu sunt în apele lor la începutul lunii, nicio problmemă, să trateze această inapetenţă ca pe ceva trecător. Lucruri pe care în alte condiţii nu le înţeleg, acum au ocazia să-şi arate secretele. Citește aici integral.

Horoscop Minerva – Gemeni

Oportunități de călătorie atât în ţară cât și în străinătate. Iniţiativa personală este obligatorie pentru atingerea obiectivelor. Socializarea este importantă, dar nu sunt absolut necesară. Simt că nu sunt în apele lor la începutul lunii, nicio problmemă, să trateze această inapetenţă ca pe ceva trecător. Citește aici integral.

Rac – Horoscop Minerva

Iată o săptămână în care Raci vor fi pe cont propriu, gata să-și revalueze viața și să trăiască pentru ei. Trebuie să echilibeze această libertate pe care și-o asumă cu deschiderea și talentul lor social pentru a-și atinge obiectivele. Și flexibilitatea dar și afirmarea sunt mai mult decât necesare pentru personalitatea lor. Citește aici integral.

Leu – Horoscop Minerva

În prima jumătate a săptămânii va fi o adevărată nebunie, mai ales că au tot felul de idei care de care mai fiabile. Problema este, la ce fel de rezultate să se aştepte după punerea lor în practică. Vor trebui să se gândească bine şi abia apoi să se aştearnă pe muncă. Citește aici integral.

Fecioară – Horoscop Minerva

În general, în săptămâna 4 – 10 februarie, pentru aceşti nativi, accentul se va pune pe bugetul pe care trebuie să şi-l echilibreze, mai precis, cum obişnuiesc eu să spun, să înveţe să-şi readministreze bugetul răvăşit de tot felul de cheltuieli ocazionale. Pe de altă parte, dacă au ceva pe suflet, să spună ce au, să nu ezite să vorbească despre asta şi să spună ce anume le place sau ce îi deranjează. Citește aici integral.

Balanță – Horoscop Minerva

Existenţa acestor nativi se învârte, dacă se poate spune aşa în jurul relaţiilor pe care le au şi cu siguranţă, nu este rău, pentru că totul în viaţa lor a fost pendinte de relaţiile pe care le-au avut. Acest tip de abordare concretă îi va ajuta să-şi clarifice câteva lucruri esenţiale cum ar fi ce îşi doresc, de ce îşi dorsc asta şi nu aia etc. Citește aici integral.

Scorpion – Horoscop Minerva

Un nou proiect profesional, un alt loc de muncă, mai bun, o nouă fază a relației, un nou plan pentru asigurările de sănătate – indiferent ce s-ar gândi să facă, acum este momentul să materializeze. Ar putea fi tentaţi să mănânce prea multă ciocolată sau să se îndrăgostească, între două îmbucături, de interlocutorul sau interlocutoarea sa, mai ales pe 5 februarie. Citește aici integral.

Săgetător – Horoscop Minerva

Nimic nu le place mai mult acestor nativi decât să iasă în compania prietenilor, este pentru ei un exerciţiu de socializare necesar pentru cimentarea încrederii în sine dar şi pentru explorarea spaţiului interior raportat la cel exterior. Aşa că vor profita la maxim săptămâna aceasta de aceste ieşiri, mai ales că le zumzăie prin minte tot felul de idei. Citește aici integral.

Capricorn – Horoscop Minerva

Cred că ar trebui să se aşteptae la o serie de schimbări în munca de fiecare zi, schimbare care la prima vedere pare nejustificată şi totuşi, la una mai atentă, zic că este spre binele lor. Citește aici integral.

Vărsător -Horoscop Minerva

Încă de la începutul săptămânii vor avea o mulţime de idei, ceea ce îi va aduce în atenţia şefilor dar şi a colegilor, pentru că aşa cum spuneam nu demult, ei trăiesc în viitor nicidecum în prezent. Citește aici integral.

Pești  – Horoscop Minerva

Să fie pregătiți pentru o schimbare majoră în viaţa de familie, le va aduce în atenţie probleme pe care le-au neglijat, acestea trebuie rezolvate înainte de a se apuca de altceva. Citește aici integral.

2 Comments

2 Comments

  1. Marina

    2018-02-02T10:49:36+02:00 at 2018-02-02T10:49:36+02:00

    Taur si Gemeni acelasi horoscop … actualizati?

  2. Ioana

    2018-02-03T02:41:20+02:00 at 2018-02-03T02:41:20+02:00

    Si gemeni? Gemeni nu este! Este Taur si la gemeni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top