Connect with us

Revistateo.ro

Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 4 – 10 februarie – Balanță

Balanță

Existenţa acestor nativi se învârte, dacă se poate spune aşa în jurul relaţiilor pe care le au şi cu siguranţă, nu este rău, pentru că totul în viaţa lor a fost pendinte de relaţiile pe care le-au avut. Acest tip de abordare concretă îi va ajuta să-şi clarifice câteva lucruri esenţiale cum ar fi ce îşi doresc, de ce îşi dorsc asta şi nu aia etc.

Alege direct zodia:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Săptămâna le aduce o energie uşoară, superfluă care îi face parcă să plutească mai ales pe 5 și 6 februarie, astfel încât să profite de ea pentru a obține niște lucruri minunate cu adevărat. Vor fi luminoşi şi căldura lor îi va insufla pe cei din jur, iată măcar un motiv pentru care oamenii îi iubesc. Vor fi căutaţi de prieteni cel puţin în primele zile. Lucrurile merg bine pentru ei, cineva la care ţin are nevoie de puţin ajutor în organizarea unui eveniment şi vor fi alături de ei.

Au energia necesară să se liniştească şi să se manifeste în mijlocul familiei. Mai mult, sunt atractivi pentru partenerii lor iar copii, acolo unde sunt, sunt topiţi după ei. Ce mai, una alta, sunt atractivi, exercită o fascinaţie extraordinară asupra celor pe care îi iubesc.

Dacă sunt singuri, va sări din grămada de prietene, cea care să facă să le bată inima mai repede. Sau este cineva care vrea să fie mai tot timpul în preajma lor, să fie atenţi că poate fi persoana alături de care să își trăiască apoi, toată viaţa. Prietenii îi văd ca pe cei mai minunaţi oameni. Dacă tot sunt atât de curtaţi să îi roage să nu facă glume care ar putea duce la tensionarea relaţiei.

Întrebarea este dacă fac ceea ce le place sau pentru ce s-au pregătit? Care sunt scopurile şi speranţele lor dacă se au doar pe sine punct de referinţă? Simt nevoia să dea un sens la tot ceea ce fac şi se chinuie de ceva vreme să pună în practică ceea ce gândesc. Să zicem că este un aspect bun pentru viaţa lor sentimentală, vor lăsa pedala de acceleraţie pentru a merge la ralenti şi ca să recurgă la reglaje sensibile, de fineţe.

Ideile lor sunt minunate și energia de care dau dovadă este excelentă, cel puţin în prima parte a săptămânii. Să nu se mire dacă toată lumea vrea să facă parte din echipa lor. Pe fruntea lor scrie câştigător. Dacă au fost plecaţi, colegii le-au simţit lipsa aşa că au să o ţină tot într-o amintire şi poveşti. Moment numai bun ca joi, şeful să intervină şi să le ceară să reveniţi la muncă mai cu spor.

Spontaneitatea este un atuu de forţă pentru în această perioadă. Și vor fi impresionați de cât de bine puteţi să rezolvaţi lucrurile. Însă vor trebui să se concentreze pe calitatea relaţiilor de muncă, tot ceea ce fac ca profesie trebuie să fie pe primul loc, pentru ca puterea acestor relaţii este dată de ceea ce va fac şi cum abordează relaţiile cu colegii din urmatoarele proiecte în care vor intra. Deci este bine să verifice cum se descurcă cu rutina cotidiană, dacă îi nemulţumeşte ceva, dacă există rivalități care ar trebui eliminate sau tensiuni pe care le întreţine cineva intenţionat.

Să fie atenţi la tranzacţiile care le vor face deoarece nu este un moment proprice pentru cheltuieli. De asemenea, atenţie în ce conflice intră pentru că vor plăti cât nu face. Să nu cumpere nimic, să nu dea nici un acont. Este o săptămână în care este bine ca veniturile să fie adunate şi conservate în conturi.

Investiţii abia din toamnă.

Săptămâna aceasta sunt o bombă energetică, cel puţin până pe 9 februarie, după care vor trebui să încetinească ritmul dacă nu vor să intre în colaps. Le-aş sugera să se trezească cu o jumătate de oră mai devreme şi să pornească spre birou aşa pe jos dacă s-ar putea. Seara să iesă cu prietenii la sală, la bazin, să practice un sport care să le prermită să facă mişcare.

Alege direct zodia:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top