Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 4 – 10 februarie – Scorpion

Scorpion

Un nou proiect profesional, un alt loc de muncă, mai bun, o nouă fază a relației, un nou plan pentru asigurările de sănătate – indiferent ce s-ar gândi să facă, acum este momentul să materializeze. Ar putea fi tentaţi să mănânce prea multă ciocolată sau să se îndrăgostească, între două îmbucături, de interlocutorul sau interlocutoarea sa, mai ales pe 5 februarie.

Alege direct zodia:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Să-şi amintească cât sunt de importante lucrurile aparent banale sau gesturile spontane pe 9 şi 10 februarie. Cel mai bun lucru este să facă cum fac de obicei, să vă retragă într-un colţ al lor şi să evalueze lucrurile – unde sunt, de ce sunt, ce vor, dacă doresc cu adevărat să fie acolo sau să se implice.

Sunt persoane puternice şi vestea bună este că le va fi relativ ușor să efectueze schimbări odată ce înţeleg ce trebuie să schimbe. Dar, mai întâi, trebuie să depună eforturi serioase ca să își imagineye cam cum ar fi dacă vor schiba lucrurile şi chiar să discute cu prietenii despre asta. Apoi joi sau vineri, vor dori să facă curăţenie, la propriu şi la figurat, şi acasă şi profesional dar şi sufleteşte.

Dacă nu au ştiut cum să-şi demonstreze iubirea sau nu au ştiut să şi-o apere, iată că acum încă de la luni, 5 februarie, vor ştii cum să o facă. Şi ei vor face prima mutare. Începutul săptămânii este momentul potrivit pentru a trece relaţia într-o altă fază sau dimensiune, depinde cum simt.

La urma urmei ei nu pot trăi fără iubire şi nu este un eufemism chiar dacă pe 7 februarie, vor fi tentaţi să evite situaţia dând un pas înapoi. Vor rezista făcând bilanţuri care dintre care mai ciudate, în schimb stălucirea din ochii lor spune clar că nu le stă mintea la altceva iar pe 9 sau pe 10 februarie nu vor mi rezista şi vor da frâu liber imaginaţiei. O serie de veşti minunate îi ajută să vadă totul în perspectiva viitorului, iar perspectiva este una excelentă pentru romantism!

Atunci când vine vorba despre cariera lor, trebuie să fie în primul şi primul rând cât se poate de serioşi. Sigur, pot continua să rămână încarceraţi în chestiuni de rutină, dar întrebarea pe care ar trebui să și-o puneţi este dacă fac într-adevăr ce le place. Și dacă nu, să se întrebe care este scuza lor? Sunteţi persoane extrem de puternice încât trebuie să se asigure că își urmează destinul. Colegii trag de ei, iar ei discută despre orice, în nici un caz despre ceea ce ar trebui şi curând deven agitați.

Oricum, până la urmă, vor afla şi nişte lucruri utile. Cu toate acestea să nu își neglijeze munca şi joi, se poate spune că succesul este al lor, nu trebuie decât să se asigure că toate aranjamentele pe care le-au făcut lucrează în favoarea lor. Orice problemă intervine, trebuie abordată cu diplomţie. Sunt într-o fază destul de surprinzătoare a începuturilor iar asta contează nu doar pentru muncă. Dar la locul de muncă, au o mulțime de idei noi în timp ce sunt pe teren cu tot ce implică asta – documentaţie nouă, departamente noi, noi campanii de publicitate.

Perspectiva financiară nu este una strălucită luna aceasta, chiar dacă îşi vor câştiga drepturile litigioase în instanţa. Este o perioadă în care vor lucra pentru a aduna banii de care au nevoie. Posibil probleme care ar putea duce la o serie de pierderi financiare, să nu intre în panică deoarece stă în puterea lor să atenueze aceste lucruri.
Să se concentreze pe sănătatea lor joi și vineri.

Dacă financiar nu stau bine, iată că ar putea să dea clasă cu energia lor, infuzia de energie fiind punctul forte al săptămânii. Să încerce lucruri noi. Indiferent ce vor face, vor fi uimiți de cât rapid se simplifică lucrurile cărora credeau că nu le mai dau de capăt atunci când au mintea limpede.

Alege direct zodia:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top