Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Balanță 10-16 septembrie 2017

Horoscop Minerva Balanță 10-16 septembrie 2017 – şi aceşti nativi se vor bucura de o sporire a creativităţii, mai ales dacă se pune problema rezolvării unor aspecte financiare.

Balanţele tinere care încă studiază se află în faţa unui nou an de studiu, cu alte cuvinte au intrat pe ultima sută de metri, dar cele care sunt angajate, în special, în structuri economico-financiare vor da măsura flerului financiar pe care îl au. Banii vor veni nu doar din muncă proprie ci şi din varii speculaţii financiare.

Posibil ca în zilele de 11 şi 12 septembrie să le intre în conturi sume frumuşele mai ales că o zi înainte, conjuncția Luna Neagră –Saturn părea să le blocheze accesul spre nişte bani sau spre o moştenire. Dacă sunt jurişti şi au vreun proces pe comercial, 11 septembrie le poate aduce un câştigde cauză, dar să fie atenţi şi la celelalte căi de atac.

În ce priveşte relaţia, aici lucrurile par să se detensioneze, poate şi pentru că aceşti nativi nu mai dresc multă afecţiune, ci înţelegere, nu mai aşteaptă ca partenerii să facă primii paşi, ci vor fi cei care vor iniţia dialogul, se vor apropia şi se vor deschide în loc să acuze că sunt ignorate sau date la oparte. Cuplurile tinere vor decide că a sosit momentul pentru conceperea unui copil sau vor căuta căi cât mai accesibile pentru achiziţionarea unui apartament sau a unei case.

Stau bine şi la capitolul încredere în sine, dar acest echilibru le va fi tulburat pe 14 septembrie de vestea că o persoană la care ţin foarte mult, o femeie – mamă, soră, cumnată, fiică, prietenă, va trebui să suporte o intervenţie chirurgicală în regim de urgenţă. Dacă este vorba despre o femeie vârstnică atunci problema este de natura bolilor cronice – cardiac, reumatismal ş.a.

În ce priveşte sănătatea lor, aş vrea să fie puţin mai atente la tulburările tractului uro-genital, răceli urmate de cistite sau prostatite sau ale lucruri care implică rinichii şi vezica urinară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top