Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Balanță 11-17 iunie

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Balanță 11-17 iunie

Au o perioadă afectivă foarte bună şi impactul sentimentelor se reflectă în felul cum ştiu să-şi înconjure partenerul cu iubire. Totuşi aş vrea să cred că dau atenţie şi relaţiilor cu cei mai în vârstă care chiar dacă sunt mai sâcâitori, chiar dacă sunt mai insistenţi, sunt ai lor, dar ce este mai important, să nu uite că şi ei vor ajunge la fel.

Totuşi, le-aş sfătui ca duminică, 11 iunie, să nu se deplaseze niciunde, în special dacă au de trecut podeţe pentru că riscul unor accidente legate de apă este destul de mare şi pentru că şi pe ele le păstoreşte agresiv Careul în T dintre Neptun și opoziția Soare – Lună Neagră pe de o parte și pătratul dintre Saturn și Chiron, pe de alta.

Pe de altă parte însă, Venus le dă o mână de ajutor neaşteptată marţi, pe 13 iunie, printr-un trigon cu Saturn și aș spune că se discută despre niște bani și că este posibil să primească nişte bani printr-o decizie definitivă şi irevocabilă. Pe de altă parte, ultimul însă banii aceştia cum vin aşa se duc, ba vor trebui să mai scoată ceva şi din buzunare.

Apoi, vorbim despre o serie de achiziţii pentru familie pe care trebuie să le facă dar, atenţie, se pare că se întind mai mult decât le este plapuma! Pluto le dă putere prin Venus să își asume provocarea de a decide cum este mai bine să cheltuie banii iar Junona îi avertizează că nu îşi pot folosi prerogativele de cap de familie sau de decizie în familie așa cum doresc deoarece lucrurile au devansat propria putere, dimpotrivă orice decizie vor lua sau orice vor spune va fi interpretabil! Să ia lucrurile cu Înțelepciune așa cum le spune Saturn.

Citește și: Cele 3 zodii care domină lumea vara asta – În următoarele luni vei auzi de ele

15 iunie îi cam poate lăsa fără suflu și în consecință fără pârghia decizie. Emoţiile şi afectivitatea lor aduc dispersie și buimăceală, au senzația că sunt în ceață, este ca şi cum ar cauta ceva, dar ceaţa este prea densă şi ajung cu destul de multă greutate la destinaţie, asta în situaţia că ajung!

În schimb, vineri, pe 16 iunie, imaginea lor va avea un plus de strălucire, iar sâmbătă, 17 iunie acesta se vor aduna sub cupola unui trigon în semne de Apă și aş spune că este posibil ca profesia lor să cunoască o schimbare neaşteptată de peisaj care îi repune, pentru câteva luni, acolo unde erau mai acum vreo 12 ani.

De multe ori ciclul retrogradării unor planete vin să închidă, să repare moral ceea ce alții au deranjat. Totuşi, financiar lucrurile stagnează. Să aibă grijă la sinuzite şi la durerile de cap.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARĂ | BALANȚĂ | SCORPION | SĂGETĂTOR | CAPRICORN | VĂRSĂTOR | PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top