Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Balanta 16-22 aprilie 2017. Profesional, Balantele isi doresc stabilitate si liniste. Afla ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Balanță 20 – 26 august 2017

Balanţa – o stare de bine interioară pentru aceşti nativi, aşa cum nu au mai simţit-o ei de multă vreme, multă sensibilitate şi o creativitate debordantă şi, după ce doi ani de stat cuminţi, acum revin cu un profil nou, o metamorfoză anatomică şi mentală de substanţă aşa cum nu au mai fost ei de foarte mult timp, adică de vreo 12 ani încoace.

Horoscop săptămânal Minerva 20-26 august 2017. APASĂ PE ZODIA TA pentru a-ți citi HOROSCOPUL:

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Profesional este momentul să-şi arate valoarea. Aspectele tensionate au rolul de a stimula creativitatea și capacitatea de decizie dacă există dubii. Deci Careulș în T dintre Jupiter – Venus și Uranus nu trebuie să îi sperie ci să îii stimuleze. Ar fi bine dacă această creativitate ar fi însoţită şi de o liniştire a lucrurilor din punct de vedere relaţional unde aparenta indiferenţă se poate întoarce împotriva lor.

Sunt stări cu care se confrunte pe 22 şi 23 august, stări interioare care să le amplifice teama de necunoscut dar care reprezintă de fapt, poarta spre noi teritorii emoţionale şi afective. Ele pot ţine de certitudini, de convingerea că au luat decizia corectă sau au dat o sentinţă corectă. Sunt stări pe care aceşti nativi le trăiesc alternativ sau perpetuu pentru că aceasta este însăşi natura semnului lor şi care îi duce pe calea evoluţiei ulterioare.

Relaţional lucrurile merg nesperat de bine, cu un soi de înţelepciune dobândită concomitent cu experienţa de viaţă, nu-şi mai sufocă partenerii şi copiii cu dragoste şi nici prietenii cu sfaturi interminabile. Îi acceptă pe toţi aşa cum sunt şi asta le dă câştig de cauză. Cel puţin în zilele de 21, 22 şi 23 august când vor excela la acest capitol.

Pe 23 august, de exemplu, cuplurile aflate în prag de divorţ se pot împăca, cuplurile tinere pot schimba locuinţa, în timp ce vârstnicii se vor bucura de reuşitele copiilor sau ale nepoţilor pe meleaguri străine. Balanţele singure îşi pot găsi pe cineva de suflet şi o relaţie care începe cu un banal ce mai faci se poate transforma într-o romantică poveste de dragoste, mai ales pentru Balanţele mature, 42 – 50 de ani.

Pe axă financiară nu aș crede să fie probleme, dar de săptămâna viitoare vor trebui să fie atenți deoarece Uranus va trece în Casa afacerilor ceea ce sugerează schimbări de concepţie vis-a-vis de resursele materiale, poate vorbi despre un blocaj psihic faţă de bani – teama că nu se vor descurca financiar, despre convenţia de pe urma unui partaj, despre probleme financiare cu instituţiile statului, dar şi despre descoperirea unor noi resurse care se vor dovedi ai o adevărată mină de aur.

Risc sporit spre accidente pentru cei tineri, deci atenţie la volan dar şi la ce se petrece în trafic ca să nu suporte urmările ponoaselor celorlalţi. De asemenea, acidente legate de apă.

Ca sănătate, posibil să fie vorba şi despre o intervenţie chirurgicală în regim de urgenţă, sunt vizate organe ca rinichii, coloană vertebrală dar şi încheietura şoldului. Pentru ceilalţi nativi problemele de sănătate ale perioadei, ţin de alimentaţie şi de digestie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top