Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Balanta 21-17 august 2016

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Balanta 21-27 august 2016

Balanta – si acesti nativi se vor bucura de o sporire a creativitatii, mai ales daca se pune problema rezolvarii unor aspecte financiare. Balantele tinere care inca studiaza au noroc de o vacanta de vis inainte de a incepe preparativele pentru un nou an scolar, iar cele care sunt angajate, in special in structuri economico-financiare, vor da masura flerului financiar pe care il au.

Banii vor veni nu doar din munca proprie ci si din varii speculatii financiare. Posibil ca in zilele de 22 si 23 august sa le intre in conturi sume frumusele chiar daca doar cu o zi in urma conjunctia Marte – Saturn ameninta sa le blocheze accesul spre niste bani.

De asemenea, atentie la ce plati trebuiau facute si nu s-au facut si care ar putea sa le blocheze conturile pentru cateva zile, fara nici un avertisment pe data de 24 august.

In ce priveste relatia, aici lucrurile continua sa ramana tensionate, poate si pentru ca acesti nativi doresc mai multa afectiune dar si pentru ca asteapta ca partenerii sa faca primii pasi. Ei bine, daca vor sta dupa asta…cred ca este momentul ca ei sa se apropie si sa se deschida in loc sa acuze ca sunt ignorate sau date la o parte. Cuplurile tinere vor decide sa schimbe locatia in cazul in care stau cu chirie, sau vor cauta cai cat mai accesibile pentru achizitionarea unui apartament sau a unei case. Ziua de 26 august le poate aduce casa pe care o doresc.

CITESTE SI: Scrisoare catre Balanta

Stau bine la capitolul incredere in sine, dar acest echilibru le va fi tulburat pe 25 august, cand vestea ca o persoana la care tin foarte mult, o femeie – mama, sora, bunica, fiica sau prietena, va trebui sa suporte o interventie chirurgicala in regim de urgenta si care nu va avea finalitatea dorita. Daca este vorba despre o femeie varstnica, atunci problema este de natura bolilor cronice – cardiac mai ales. Pe de alta parte, pe 28 august pot avea surpriza unei pierderi financiare. Fie pierd, fie li se subtilizeaza niste bani din buzunare.

In ce priveste sanatatea lor, as vrea sa fie putin mai atente la tulburarile tractului uro-genital, raceli urmate de cistite sau prostatite sau ale lucruri care implica rinichii si vezica urinara si sa consume lichide, daca li se recomanda asta.

Citeste horoscop saptamanal Minerva 21-27 august 2016 pentru toate zodiile

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top