Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 25 septembrie 2017. Temeri pentru Balanţe

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Balanță 21-27 mai 2017

Horoscop Minerva Balanță 21-27 mai 2017. Pe ici pe colo persistă unele temeri vis-a-vis de poziţia lor socială. Saturn şi Luna Neagră sunt în Casa comunicării, le sugerez să fie atenți la ce este în joc, ce se spune, pentru că au puterea şi tăria de a lua lucrurile pieptiş, să nu cedeze şantajului de nici un fel, nici celui sentimental şi nici celui profesional, mai ales pe 22 şi 23 mai.

Balanțele se pot trezi cu un control financiar peste cap

Citește horoscopul Minervei INTEGRAL pentru fiecare zodie:
BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI

Opoziţia dintre conjuncţia Luna – Marte cu Saturn din Săgetător, cred că îi perpelesc la foc mic – nu vin banii pe care îi aşteaptă de ceva vreme, le sunt blocate conturile din varii motive sau le sunt pur şi simplu goale, se pomenesc cu un control financiar pe cap, se trezesc chemaţi să dea cu subseatul vis-a-vis de o serie de plăţi sau de neplăţi ori pur şi simplu, Venus a acutizat o problemă de legalitate care se cere urgent rezolvată şi care, bineînţeles, implică componenta bani.

Cu Luna Neagră din Casa comunicării, poate fi vorba şi despre frica de a nu pierde ceva profesional, o serie de contracte sau că acele contracte care trebuiau onorate la zi nu mai sunt active, dar şi despre pierderea efectivă a unor bani mai ales cei care riscă pe la bursă. Aspect intens pe Casa a 6-a cu Chiron ţi Neptun care se contrează serios cu conjuncția Partea Norocului din Fecioară.

Lupta interioară cât şi cea cu cei din familie au lăsat urme adânci în sufletul nativilor Balanţă, urme care nu trec de la sine şi nici nu se vor soluţiona altfel pentru că ei nu înţeleg că şi alţii au dreptate nu doar ei sau nu înţeleg că uneori compromisul în căsătorie este foarte periculos. Zile de frământări 25, 26 şi 27 mai.

Profesional în schimb, stau bine, dovadă că eforturile în loc să fie împărţite între familie şi profesie, sunt concentrate doar în plan profesional, și de aici acuze de tot felul că sunt năzuroşi, că nu-şi fac decât lor parte ş.a. ceea ce face să se închidă şi mai mult în sine şi să se considere neînţeleşi, mai ales pe 23 şi 24 mai.

Problemele de familie își pun amprenta asupra profesiei

Problema este că sunt excelenţi executanţi. La capitolul creativitate dau din colţ în colţ şi aici intervin problemele de familie care repercutează asupra profesiei. În comparaţie cu alţii, ei se aruncă în muncă dar afectiv sunt blocaţi în dimensiunea emoţională ca şi cum la muncă ar fi un robot care ține prizonier în el omul care încearcă să găsească soluţii.

Financiar, am spus mai sus că lucrurile nu sunt ceea ce par a fi şi că vor intra în panică la vederea conturilor goale. Pe de altă parte poate fi vorba şi despre un proces, costisitor, o partajare a bunurilor cu care s-a intrat într-o firmă, o partajare a unor bunuri în urma unui divorţ sau reconstituirea unui titlul de proprietate. Toate acestea se concentrează pe 25 şi 26 mai.

Orice problemă sentimentală se poate citi în reacţia organismului unei Balanţe, mai ales la nivelul pielii. Când o Balanţă are probleme priviţi-i faţa şi mâinile – se acutizează un prurit tegumentar, crize acute de psoriazis poate nu întâmplător sunt nativii la care frecvenţa acestei boli este atât de mare. Să se odihnească şi să se hidrateze.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top