Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Balanță 24-30 septembrie 2017

Balanţa –sporirea creativităţii va fi cuvântul de ordine, mai ales dacă se pune problema rezolvării unor aspecte financiare pe 26, 27 şi 28 septembrie. Balanţele tinere care încă studiază au noroc şi spor la învăţătură, dar cele care sunt angajate, în special în structuri economico-financiare, vor da măsura flerului financiar pe care îl au.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Banii vor veni nu doar din muncă proprie ci şi din varii speculaţii financiare. Posibil ca în ziua de 26 septembrie să le intre în conturi sume frumuşele, mai ales că, cu doar câteva zile în urmă, se părea că accesul spre nişte bani era blocat datorită unor decizii care nu mai veneau.

În ce priveşte relaţia, aici lucrurile par să se tensioneze iar, poate şi pentru că aceşti nativi doresc mai multă afecţiune dar şi pentru că aşteaptă ca partenerii să facă primii paşi. Decât să aștepte, cred că este momentul ca ei să se apropie şi să se deschidă în loc să acuze că sunt ignorați sau dați la o parte. Şi nu este prima oară când trec prin asemenea crize.

Cuplurile tinere vor decide să schimbe locaţia în cazul în care stau cu chirie, sau vor căuta căi cât mai accesibile pentru achiziţionarea unui apartament sau a unei case.

Stau bine la capitolul încredere în sine, dar acest echilibru le va fi tulburat pe 28 sau pe 29 septembrie de vestea că o persoană la care ţin foarte mult, o femeie – mamă, soră, cumnată, fiică, prietenă se vor confrunta cu o serie de probleme de sănătate.

Balanţele mature şi în special femeile se pot confrunta cu probleme de natura bolilor cronice – cardiac, reumatismal ş.a. În ce priveşte sănătatea lor, aş vrea să fie puţin mai atente la tulburările tractului uro-genital, răceli urmate de cistite sau prostatite sau ale lucruri care implică rinichii şi vezica urinară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top