Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop Minerva Balanță luna august 2017

Horoscop Minerva Balanță luna august 2017 – Simt nevoia de echilibru și totuși de fiecare dată când ajung să atingă aceasta stare, un nou val de energie îi destabilizează din nou.

Jupiter este în semnul lor și le va pregăti o serie de provocări în ce privește felul în care știu să-și folosească propria energie.

Horoscop Minerva LUNA AUGUST 2017 INTEGRAL. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Multe dintre aceste provocări au legătură cu partea spirituală a vieții. Se va conecta cu cei dragi într-un animit fel și la un alt nivel, fie prin încercarea unor lucruri noi, fie mutarea într-o altă localitate sau în altă țară sau pur și simplu, plecarea la casa lor.

Luna Plină este conjunctă cu eclipsa din 7 august și va fi foarte importantă pentru propria creștere spirituală. Le sugerez să își facă timp și să plece într-o excursie, în țară sau în străinătate, unde doresc.

S-ar putea să aibă revelația propriului Drum și să se implice într-un proiect care presupune să-și ia viața în propriile mâini. Să aibă încredere în propria intuiție, chiar dacă ceaa ce spun nu are sens pentru ei acum.

Este ca și cum se deschide o altă uță în subconștientul lor, ca și cum se deschide al treilea ochi, Ochiul Minții și se vor conecta instant la răspunsurile cosmosului fără să mai fie nevoie să parcurgă întrebările existențiale din viața lor.

Ar putea descoperi care este misiunea lor, scopul cu care au venit în acestă lume și să pornească în acea Mare Călătorie Spirituală pe care doar unii dintre noi s-ar putea să o facă. Tot ceea ce este inexplicabil, acum capătă un sens pentru ei, vor trăi experiențe neobișnuite care să i aducă în contact cu alte dimeniuni.

Relațional este, sau ar trebui să fie, o lună de vacanță, căci întâlnirile lor de suflet, în general, au loc atunci când sunt la drum, mai ales în străinătate sau prin călătorii în general. S-ar putea să fiți conectați cu cineva de ceva timp.

Ar fi un moment în care orice relație la distanță poate rezolva lucrurile sau îi angajează și mai mult pe parteneri. Pot lega o prietenie pe viață, pot avea succes în conferințe în care să vorbească despre alte culturi sau despre filosofie. Cuplurile pot experimenta calea spirituală în doi, ceea ce le va aduce satisfacții nebănuite.

Pentru vârstnici participarea la evenimentel comunității în care trăiesc și să descopere lucruri noi despre ei, dar mai ales au ocazia să aprecieze idei care par să le vină de nicăieri. Muzica ar putea aduce mai multă armonie în relație. Eros și Psyche, asteroizii iubirii călătoresc prin semnul lor în această lună.

Eros se concentrează pe intensitatea pasională cu o Psyche frumoasă și iubitoare. Se produce, acum, o conexiune profundă cu adâncimile lumii interioare, se extind granițele conștientului, realizează că iubirea este o prelungirea a ceea ce și-au dorit mereu de la viață, stabilitate și armonie.

Pot trăi sentimentul că trăiesc mai multe vieți, în paralel, vieți pe care le-au parcurs în alte existențe dar pe care nu au știut să le trăiască.

Retrăiesc și aduc în prezent relații nerezolvate sau neconsumate. Căutările lor, mai ales la cei tineri, le poate scoate în drum iubirea vieții lor, cineva total opus lor, poate fi și cineva din afară, mai ales că asteroidul Amor se va alătura lui Jupiter, în semnul lor.

Accentul nu va cădea pe expansiunea mentalului cum ar fi de așteptat, ci pe iubirea pură.
Profesional se vor putea conecta și altfel la rutina cotidiană care să îi ducă la un debușeu menit să-i rupă de monotonie și să le ușureze problemele cu colegii.

Ar putea pleca în delegații în străinătate sau ar putea afla că au fost aleși să facă parte din boardul unei instituții internaționale de profil.

Educația, cercetarea, filosofia toate au importanță în acest moment pentru ei. Vorbesc deschis despre pasiunile lor și chiar se pot reorienta pe baza acestora ca să le transforme într-o carieră dacă asta își doresc. Nu există limite în august.

Este posibil să se implice în problemele comunității în care trăiesc și asta să le deschidă drum spre o carieră care să îmbine combinarea evenimentelor sociale cu experiența profesională.

Financiar, tonul îl va da eclipsa și Luna Plină din 7 august, un ton care se va păstra toată luna. Deși, eclipsa din 7 august îi va agita un pic îi va face să simtă cătimpul lucrează în favoarea lor.

Trebuie să fie făcută o reajustare a bugetului, dar totul se va rezolva în curând. S-ar putea să primească o primă sau o mărire salarială, care le va degreva bugetul sau ar putea primi o sumă importantă de bani dintr-o investiție anterioară.

Eu le sugerez să se bucure de acest ciclu al experienței din care au multe de învățat, inclusiv cum să-și administreze bugetul atunci când sunt în momente delicate!

Cu sănătatea stau bine în august. Meditația, yoga, ciclismul, mersul pe jos și drumețiile sunt modalități excelente de mișcare. Multe dintre Balanțe ar putea resimți în timpul mersului, dureri acute ale articulației șoldului.

Exercițiile Pilates ar putea să rezolve și asta, sau gimnastica de intensitate redusă în apă. Sănătatea lor poate fi testată atunci când vine vorba despre consumul emoțional sau despre o suprasolicitare. Luna aceasta este important echilbrul dintre consumul de dulciuri și băuturile alcoolice.

Culorile purpurii, cristalele cum sunt ametistul și safire albastru inchis, terapia cu Îngeri, pescuitul, înotul în mare, ar putea fi importante pentru ei in acest moment, după cum consumul de prune le poate aduce mai mult fier, seleniu și bor în organism.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top