Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Berbec 11-17 iunie

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Berbec 11-17 iunie

Luni, 12 iunie, existenţa lor va fi marcată de o configurație mai rar întâlnită, numită găleată, e drept, cu gura în jos, deci este posibil să împărătșească din experiența lor celor care au nevoie, dar și de un Zmeu care sugerează spiritualitate, apropierea momentului când ei vor descoperi calea lor spirituală.

Poate fi vorba despre o redescoperire de sine în dimensiunea divinităţii, poate fi vorba despre o imperioasă nevoie interioară de a merge într-un loc considerat sfânt – un pelerinaj, o mănăstire, o biserică, poate fi vorba de o întâlnire de destin sau vestea că vor fi părinţi, oricum sunt posibile veşti care într-un fel sau altul au legătură cu Dumnezeu şi cu propria credinţă.

Pe 13 și pe 15 iunie un dreptunghi mistic le poate aduce acestor nativi, brusc şi pe negândite, oportunitatea de a porni ceva pe cont propriu, ceva la care se gândesc de mult timp. Atenţie, nu înseamnă că musai acum să o pornească, nu, este vorba despre idee şi despre planificarea ei, să nu se repeadă ca Berbecul cu capul înainte convinşi că mamă, ce vor face ei, că din start pornesc greşit.

O afacere mai întâi se gândeşte, se face un plan de bătaie şi abia apoi porneşte la drum. Aş vrea să nu uite că Mercur semnul mentalului, este în Gemeni, în domiciliu, ceea ce presupune prudență vis-a-vis de ceee ce își doresc, pentru că în Gemeni, Mercur este extrem de lunecos. Apoi, le este teamă că dacă deschid gura, cineva le fura ideea sau pot pleca cu falimentul de mână din start.

Citește și: Cele 3 zodii care domină lumea vara asta – În următoarele luni vei auzi de ele

Totuși, 14 iunie le poate aduce nativelor Berbec vestea că problemele de sănătate de care erau speriate nu sunt atât de grave şi că vor putea avea copilul pe care îl doresc. Nu aş spune că pătratul dintre Pluto și Jupiter, din 16 iunie, îi prinde în off side cât aş crede că le aduce acea stare de excitabilitate mentală formulată prin ideea trebuie să fac ceva.

Le sugerez să iasă, să se plimbe, să se destindă alături de persoana iubită sau cu prietenii, planul afectiv este foarte bine susţinut şi dacă cumva sunt singuri ar putea avea surpriza să întâlnească femeia visurilor lor, ca să spun aşa.

Profesional, Nodul Nord în trigon cu Saturn le poate aduce fie o mărire de salariu, fie posibilitatea de promova sau de a susţine un proiect cu idei noi şi sănătoase, fie un alt job mai bine plătit, totul este bine stabilit.

Ca sănătate, problemele imunitare vor fi cele care le vor cam da săptămâna peste cap – răceli, pusee de febră mare, deranjamente stomacale însoţite de urticarie sau chiar alergii. Vârstnicii au probleme cu durerile de picioare şi de articulaţii.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARĂ | BALANȚĂ | SCORPION | SĂGETĂTOR | CAPRICORN | VĂRSĂTOR | PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top