Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Berbec 2 - 8 iulie 2017. Berbecii nu trebuie să dea curs provocărilor. Citește previziunile pentru această perioadă.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Berbec 2 – 8 iulie 2017

Horoscop Minerva Berbec 2 – 8 iulie 2017. Săptămâna aceasta vor fi tot timpul în balans.

Chiar dacă trigonul Uranus – Soare le promite marea cu sarea, totuşi dacă Pluto în Casa Prietenilor şi a speranţelor le este ostil Soarelui şi lui Marte din Casa iubirii, sextilul Venus – Chiron sugerează că au puterea să treacă peste micile răutăţi ale colegilor, că au elanul şi răbdarea, culmea, să îi înveţe câte ceva pe mai tinerii lor colegi ceea ce arată nu mai departe de primăvara trecută că şi-au învăţat lecţia şi sunt gata oricând să demonstreze asta.

Berbecii să fie atenţi cum tratează problema financiară cu părinţii

Totuşi le-aş propune ca în această săptămână să se abţină de la a mai comenta deciziile şefilor, nu de alta dar s-ar putea ca reacţia acestora să fie una neaşteptată, adică sătui de glumele lor să le arate uşa! Şi doar ce au mai trecut prin această ipostază. De asemenea, să fie atenţi cum tratează problema financiară cu părinţii sau cu persoane vârstnici cărora le datorează bani, cum ar fi, de exemplu, relaţia proprietar – chiriaş pentru că fie vor fi somaţi să plătească urgent chiria, fie îşi vor găsi bocceluţa în stradă. Noroc cu trigonul în semne de Foc care îi transformă nu atât în romantici cât în nişte oameni care arată că le pasă, lucru care îi favorizează pe cei care învaţă, pe studenţii angajaţi part time sau pe cei care lucrează pe meleaguri străine.

Jupiter în Casa partenerială şi a contractelor pare să le poleiască cu aur munca şi să le asigure, cel puţin până anul viitor, o stabilitate a veniturilor, chiar dacă în perioada de retrogradare a acestuia lucrurile vor merge ceva mai greoi. Mai este un sextil apoi, între Pluto şi Neptun, semn că au o percepţie anume asupra muncii, a colegilor de muncă dar şi a ceea ce îşi doreşte să facă la locul de muncă. În sfârşit, Marte angajat într-un trigon cu Chiron, vorbește despre influxuri planetare care le facilizeată accesul la funcţii demult dorite acces ment săle vindece rana interioară legată de neîmplinirile profesionale.

HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR ȘI PEȘTI. DĂ CLICK PE ZODIE PENTRU A INTRA ÎN PAGINĂ

Pe 6 iulie să nu dea curs niciunei provocări

Luni, 3 iulie, poate sugera calitatea de moştenitori şi surpriza este că această moştenire vine cumva aşaaaa, pe căi oculte, în sensul că vine de la un bunic sau un părinte care i-au abandonat la scurt timp după naştere. Vor afla adevăruri care le vor bulversa viaţa pe moment dar care îi va face să se gândească mai bine la ce îşi doresc ei de la viaţă.

Pe 6 iulie sfatul meu este să nu dea curs niciunei provocări, să nu se lase duşi de val, nu de alta dar riscă să rupă o prietenie de o viaţă după care apoi vor plânge.

Pe 8 iulie, o situaţie, o stare care deşi este purtătoare de tensiuni nativii ştiu să pună în practică idei noi, progresite dând dovadă de intuiţie şi înţelegere.

Ca sănătate am putea vorbi despre crize renale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top