Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Berbec 28 august-3 septembrie 2016

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Berbec 28 august-3 septembrie 2016

Berbec – un Careu in T intre conjunctia Marte Saturn si conjunctiile Soare – Nodul Nord si Nodul Sud – Chiron apoi patratul dintre Uranus si Pluto ii naucesc saptamana aceasta. Pe deoparte, este vizata axa de boala dar si a dusmaniilor, a accidentelor grele cu repercusiuni greu de apreciat si ma refer acum la accidentele legate de apa, fateta care reflecta relatiile cu sine ale nativilor Berbec.

Pe de alta parte, natura simptomelor care revin pe nepusa masa, atentie, aici intervine si quadrupla Jupiter – Mercur – Venus – Partea Norocului din Casa a 6-a a bolilor acute si care aduce in atentie unele probleme de sanatate de care au crezut ca au scapat.

Plus eclipsa care va fi pe 1 septembrie si care isi face deja simtite influxurile cu o adevarata cohorta afectiva si emotionala, stari sufletesti ciudate, agitatie, o explozie de agresivitate, stari care nu ii prea caracterizeaza pe Berbeci si acest lucru ii poate face irascibili, nervosi si asta pentru ca nu inteleg ce li se intampla.

Apoi, dupa 1 septembrie, problemele se vor muta pe axa credintei, a strainatatii si a comunicarii. Revenind la patratul dintre Pluto si Uranus de care vorbeam, o componenta interesata in tot acest dans cosmic este profesia si cariera. Sau unele decizii care vizeaza familia, schimbarile pe care trebuie sa le faca acesti nativi daca vor sa evolueze si sa mearga mai departe sau daca sunt prea comozi, ceea ce nu prea cred, sa ramana blocati intr-o dimeniune materiala care ii va izola de acea lume inefabila a invizibilului care face posibila comunicarea interdimensionala.

Uranus este pentru unii inca in Casa Dusmnilor si a lucrurilor nestiute, pentru altii in Casa Personalitatii si avertizeaza in ce priveste existenta unor dusmani ascunsi, rai, inflexibili. De aici, pentru unii Berbeci apar problemele cu legea, cu institutiile statului abilitate sa aplice legea, cu dosare incalcite care ii pot duce dupa gratii. Perioada despre care vorbesc este 29 august – 2 septembrie, adica toata saptamana.

Un blocaj serios de pe axa banilor a fost indepartat de Luna Neagra si imi este clar ca este vorba despre bani, bani multi, de acuzatii de frauda si de imposibilitaea de justificare a unor sume, atentie mare. Luna Neagra i scapa acum sa nu mai repete greseala in viitor. Totusi, cei tineri au posibilitatea sa-si arate afectiunea fata de persoanele la care tin, fie ca este vorba despre familie, fie de o persoana anume.

Profesional, lucrurile sunt cu dus intors asa ca i-as sfatui sa incerce sa nu intre saptamana aceasta in nicio combinatie, sa stea departe de orice conflict si sa-si vada de ale lor, in special femeile – 31 august, 1 si 2 septembrie.

Financiar, excluzand cele spuse mai sus, nu ar trebui sa fie probleme, dimpotriva, as spune ca sunt cu toate platile la zi. Ca sanatate, s-ar putea ca nativii maturi sau aflati la trecerea dintre maturitate si senectute sa ajunga in ipostaza de pacienti cardio. Poate nu ar fi atat de grav, dar s-ar putea sa se puna problema unei interventii chirurgicale pe cord, iar daca asa stau lucrurile le-as sugera sa planifice interventia undeva dupa 15 octombrie.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top