Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - BERBEC. Previziuni detaliate pentru nativii în zona Berbec în luna februarie. Ce spun astrele.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Berbec 30 iulie – 5 august 2017

Horoscop Minerva Berbec 30 iulie – 5 august 2017 – Aceşti nativi sunt energici, sunt pe val, le iese tot ce fac din prima, norocoşi sunt că Jupiter în Balanță, în Casa contractuală face aspecte foarte bune cu Venus și cu Saturn care pare să le aducă beneficii sporite de pe urma activității lor, aşa că nu văd de ce s-ar plânge.

Relaţional s-au petrecut o serie de schimbări în viaţa lor! A fost o lecţie dură pentru aceşti nativi deoarece este foarte greu să renunţi la mentalitate şi la mândrie mai ales când tu eşti cel care greşeşte.

Alege zodia pentru a citi previziunile astrologului Minerva:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Onești cum sunt însă, cei care au înţeles că pot pierde iubirea vieţii lor dacă nu se schimbă, ipostază prin care au mai trecut în primăvară, au recunoscut că au greşit, alţii au rămas cu buzele umflate ca să spun aşa, din păcate nu sunt ei de vină şi nici părinţii ci educaţia paternalistă care afirmă că bărbatul este totul, el poate face orice iar femeia să stea la dispoziţia lui.

Principii de viaţă devenite anacronice de care trebuie să se elibereze şi dacă nu se vor adapta va avea grijă Pluto să o facă!

Apoi, viaţa de familie pentru ei este normă întreagă. Pentru cuplurile tinere noutate constă fie în schimbarea locaţiei dacă stau în gazdă să găsească o altă locuinţă de închiriat mai bună nu doar ca preţ ci şi ca poziţionare, fie primesc cheile de la viitoarea casă, adică se vor muta în casă nouă şi vor fi foarte ocupaţi la sfârşitul săptămânii viitoare.

Cuplurile mature, trec aşa cum şi-au propus la curăţenia generală, pentru că urmează scurta vacanță de Sf. Maria și vor pleca așa că vor să lase totul în ordine, vor tria lucrurile care li se par prea multe, vor da o altă imagine locuinţei lor. Zile bune 2, 3 și 5 august.

Pe front profesional este o linişte şi un calm cum demult nu au mai avut. Că nici lor nu le vine să creadă. Dacă li se propune să participe la un concurs pentru o anumită funcţie să o facă, 1 augut este o zi numai bună.

Dacă li se oferă un al job, mai bine plătit şi mai sigur, să facă rocada. Dacă doresc să se specializeze şi să facă un master într-un domeniu nou dar cu aplicabilitate în ceea ce fac, să se înscrie că le va folosi la un moment dat. Cu un efort de voință minim se pot înțelege și cu colegii care, de regulă, sunt chițibușari, găsesc de fiecare dată să le impute câte ceva sau pentru care nimic nu este bun.

Financiar nu ar trebui să le fie rău, chiar dacă Luna Neagră îi mai provoacă – în apecial să dea sume mari de bani împrumut, să nu o facă pentru că s-ar putea să nu îi mai vadă. Partenerul de viață, acolo unde există, potenţează din euforia şi energia marţiană şi banii sunt drămuiţi cu chibzuinţă!

Pe de altă parte, să fie atenți nu cumva să le fie blocate conturile pentru o datorie pe care au uitat să o plătească. Nu este vorba despre o datorie către o terţă persoană ci despre datoriile la stat.

Să nu ignore niciun fel de durere, în special cele de cap, de fiere sau de rinichi pentru că, acestea de regulă pot ascunde boli de care habar nu au. Să meargă la medic!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top