Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop Minerva Berbec septembrie 2017

Horoscop Minerva Berbec septembrie 2017 – Pentru Berbec, din septembrie 2017 majoritatea planetelor se vor muta în Casa a 6-a, care reprezintă rutina, munca şi, spre deosebire de carieră, modul cum se desfăşoară viaţa la locul de muncă: executarea ordinelor, rutina, perfecționarea, sănătatea – crizele acute, nutriția, animale de companie şi aptitudinile.

APASĂ PE ZODIA TA DACĂ VREI SĂ-ȚI CITEȘTI HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA SEPTEMBRIE:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Prin urmare, septembrie este o lună de tranziție, când prioritățile lor se vor schimba în funcție de obiectivele profesionale. Mai mult, nativii Berbec, îşi pot folosi acum puterea emoțională pentru a-şi atinge obiectivele. Forțele planetare stimuează puterea telurică, energiile pământului dar, în acelaşi timp, îi şi ancorează în realitate pe nativii Foc şi Aer.

Este o perioadă de revenire cu picioarele pe pământ cum s-ar spune, după o vară incendiară, la propriu şi la figurat. Contactele sociale și ajutorul celor din jur vor juca un rol major în realizările lor, ceea ce nu este puţin dacă ne gândim la cât au fost ei de blocaţi în urmă cu câteva luni. Pun interesele celorlalţi înaintea intereselor personale, lucru de admirat, iar înţelegerea şi colaborarea vor fi cuvintele cheie în această lună pentru personalitatea lor.

Din punct de vedere relaţional şi al iubirii, Casa a 3-a a acestor nativi s-a eliberat de stresul provocat de aglomerarea de planete, care s-au mutat în casa a 6-a. Singura care a rămas pe metereze, ca să spun aşa, este Venus. Preoteasa cerului va fi puternică acum, însă agresivă, o agresivitate care se va arăta în toată “splendoarea” ei, şi îi va pedepsi în cazul în care vor face greşeli.

Mă refer nu la o vorbă, două aruncate cu năduf ci la forme mai grave de violenţă care pot merge până la bătăi şi care îi poate aduce în postura de perdanţi, în sensul că vor fi părăsiţi, indiferent dacă sunt un ea sau un el. Dacă sunt singuri, nu cred ca luna aceasta să îşi găsească un partener.

Dimpotrivă, vor fi extrem de circumspecţi şi atenţi cu relaţiile lor sau pur şi simplu vor alege să se retragă dacă simt că ceva nu merge, deşi această retragere va stimula în acelaşi timp, tendinţa lor spre agresivitate. În schimb, alţi Berbeci ar putea avea noroc de o asemenea întâlnire. Dragostea este un factor important pentru ei și îi va urmări cu asiduitate pentru că vor fi romantici şi vor avea o carismă aparte.

Pentru tinerele cupluri viața intimă va fi foarte pasională și poate aduce chiar la o sarcină. Dragostea va însemna pentru ei entuziasm și fascinație. O mulțime de întâlniri, cu prietenii sau evenimente sociale – nuntă, botez etc.. Au tendinţa de a căuta perfecțiunea în partnenerii lor, ceea ce le poate limita alegerile.

În ce priveşte planul profesional, aceasta va fi un factor major pentru ei în septembrie.

Dacă vom analiza în detaliu, munca și mediul de afaceri în care îşi desfăşoară activitatea, trebuie să subliniem că în septembrie Berbecul care lucrează pentru el însuşi va fi în avantaj. Cu alte cuvinte, afacerea ar putea fi impulsionată prin apariţia de noi oportunități.

Mediul de lucru va fi unul armonios și influențele planetare îi vor fi de ajutor în atingerea scopurilor profesionale. Judecata lor va fi una analitică şi vor face paşi serioşi în direcţia stabilizării carierei pe care o doresc. Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă sau intenționează să înceapă o afacere nouă, vor avea succes după 6 septembrie 2017.

În ce priveşte aspectul financiar, luna septembrie este una din lunile foarte bune pentru realizarile lor financiare. Venus și Jupiter le vor aduce bani serioşi. Planeta Marte vă va ajuta să vă concentrați și să atingeți succesul financiar în afacerile dvs. Este un moment bun pentru formarea de noi parteneriate.

Membrii familiei și contactele sociale vor fi întotdeauna dispuși să-și sporească prosperitatea fiscală în septembrie 2017. Succesul financiar al Berbecilor se va îmbunătăți, deoarece ajutându-i pe alții să îşi înmulţească banii, de fapt, îşi vor spori propriul cont. Excedentul de bani ar trebui să îl folosească pentru a-şi achita împrumuturile în derulare. Perioada ulterioară, cel puţin din 11 septembrie, se anunţă extrem de propice noilor investiții și noilor proiecte financiare.

Cu sănătatea, nu cred să fie vreo problem. Dimpotrivă, se vor bucura de o sănătate excelentă până pe 22 septembrie, când vor trebui să fie ceva mai atenţie la alimentaţie, deoarece excesele sau alimentaţia proastă de peste vară încep să îşi arate semnele.

Exercițiile fizice adecvate și atenţia la alimentaţie îi va ajuta să nu îşi facă griji. Sănătatea emoțională este la fel de importantă ca și sănătatea fizică și poate fi îmbunătățită prin meditație, cursuri de dezvoltare personală sau voluntariat în diverse servicii sociale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top